aleksandra i isak
kraj ljubavi

June 25, 2022 18:00

By

Razlozi iznenadnog raskida: Aleksandra i Isak jednu stvar uspeli da sakriju od svih

Aleksandra i Isak raskinuli, ovo su detalji

Veza Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića pukla je posle samo tri meseca zabavljanja, a iako su se rastali uz standardne komentare kako su im se razišli i putevi i pogledi na svet, naš izvor tvrdi da je povod zapravo njen bivši dečko!

Aleksandra i Isak raskinuli zbog njenog bivšeg?

– Njih dvoje su u početku delovali simpatično, ali se od starta videlo da to neće opstati. Aleksandra i Isak su po svemu različiti, to je činjenica, ali je najveći problem bio taj što se Aleksandra nije skroz ohladila od bivšeg dečka. Ona se sa njim zabavljala pre nekoliko godina, pa su raskinuli, ali često se viđaju na svirkama kad su privatna veselja, pošto je on muzičar. Tako su se nedavno zadesili na istoj proslavi, taj bivši, Aleksandra i Isak. Onda je ona ušla malo u čašu, opustila se, proradile joj te emocije ka bivšem, pa su počeli da komuniciraju pred Šabanovićem, i to, onako dvosmislene rečenice, poruke – kaže izvor i nastavlja:

Pročitajte: Isak Šabanović priznao: Ne bih prišao Aleksandri, ona je napravila prvi korak

aleksandra i isak

Instagram

– U početku se on nije obazirao, kao, bili su zajedno, neka pričaju, međutim u jednom momentu se baš iznervirao, čak je i izašao sa veselja. Aleksandra je krenula za njim da objasni kako se tu ništa ne dešava, ali svima je bilo jasno da nečeg ipak ima. Sutradan su seli, popričali i razišli se, svako na svoju stranu. Zvanično, nije bilo konkretne prevare, ali gledano sa strane, taj bivši im je upropastio vezu – zaključio je izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM