aleksandra i isak
Svet

14 Maja, 2022 14:00

Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović počinju zajednički život? Isplivali svi detalji

Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović više ne kriju emocije

Nakon što su paparaci uhvatili Isaka Šabanovića u društvu pevačice Aleksandre Mladenović krenule su razne spekulacije o njihovom odnosu. Kako bi stavili tačku na nagađanja njih dvoje su rešili da otkriju pravu istinu.

Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović zaljubljeni do ušiju

– Istina je. Pošto su nas već uslikali zajedno, mogu da kažem da nam je jako lepo, sjajno se slažemo, uživamo, zaljubljeni smo i srećni. Aleksandru sam upoznao na njenom nastupu, došao sam sa još nekim kolegama da se malo provedemo, a par dana nakon toga smo bili gosti na jednom veselju i tu su se desile varnice – rekao je Isak za Grand i  otkrio da li će uskoro početi da živi sa novom devojkom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

– Nismo ni razgovarali na temu zajedničkoj života jer je rano za to, jer smo od 1. marta zajedno, znači malo jače od dva meseca – iskren je pevač.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🎶Isak Šabanović 🎶 (@isakciksy)

Kako kaže, Aleksandra ga je osvojila samopouzdanjem, smislom za humor i razumevanjem.

– Razumevanje se u našem poslu svakako podrazumeva i imamo ga jedno prema drugom, tako da je i olakšavajuće što radimo isti posao. U našoj vezi najbitnije je poverenje, a meni žene stalno prilaze ali ja sam jako veran muškarac i zanima me samo Aleksandra – priča on.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: Instagram