Sin Ane Korać
bivši likuje

June 19, 2022 18:00

By

Ana Korać u problemu: Dečko milioner zavrnuo slavinu, David kriv za sve

Ana Korać u problemu zbog susreta sa Davidom

Ana Korać hvali se na sva usta da uživa u životu i da je do ušiju zaljubljena u misterioznog biznismena sa kojim je već nekoliko meseci u emotivnoj vezi. Dok se ’’gospodin savršeni’’ trudi da ispuni svaku Aninu želju, poklanja skupe krpice i besna kola, ona privlači pažnju bivšeg dečka Davida Dragojevića.

Ana Korać u problemu zbog Davida?

Naime, Koraćeva se u provokativnom zlatnom kombinezonu sa dekolteom do pupka pojavila na gala slavlju povodom prvog rođendana i krštenja malene Mie, ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića. Kada je stigla ispred restorana u kome je upriličeno slavlje spazila je bivšeg verenika i prišla da mu se javi.

Pročitajte: Ana Korać progovorila o prostituciji i otkrila otkud joj toliki novac – Muškarci su ispunjavali sve moje želje

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

– Luna i ona su dobre drugarice, sigurno je znala da je i David pozvan na rođendan. Da li se zbog toga onako sredila, ja ne znam, ali sigurno je uspela da privuče njegovu pažnju. Kada ga je ugledala prišla je i pružila mu ruku. Videlo se da je Davida iznenadio njen postupak, ali i činjenica da sa bivšom ima kontakt prvi put nakon raskida. U jednom trenutku Ani se otkopčala narukvica, a ona je u šali prokomentarisala kako je to sigurno neki znak – kaže izvor i dodaje:

– Ne verujem da će se pomiriti. Koliko znam oboje su u srećnim vezama. Ipak, čini mi se da im susret nije lako pao, ipak su mnogo toga zajedno prošli.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ana s druge strane u tom ne vidi ništa loše:

– Zašto se ne bih javila, ja i dalje imam lepo mišljenje o njemu – kratko je prokomentarisala.

Pročitajte: Ana Korać javno potkačila Davida Dragojevića – On nikada nije bio za MENE

ana korać u problemu

Bojan Vučićević

Inače, Ana je nakon raskida otkrila da je David slao poruke njenoj drugarici i da je pričao loše o njoj zbog čega je sa njim prekinula svaki kontakt.

– On je uradio nešto što nije lepo, dobila sam sve glasovne poruke u kojima je pri- čao i pisao o meni… Te poruke je razmenjivao sa mojom drugaricom, poslala mi je baš sve. Tada sam prekinula kontakt – priznala je tada Ana, a sada će morati da svom dečku objasni ovaj susret koji njemu, kako čujemo, nikako nije prijao pa je i pitao šta će posle svega u Davidovom društvu.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić