ana korać
Svet

May 21, 2022 21:00

By

Ana Korać brutalno potkačila nesuđenu jetrvu: Anđelo i Dalila izgledaju kao majka i sin

Ana Korać tvrdi da nije slupala ferari, kao što se priča i otkriva šta se zapravo desilo:

– Taj famozni auto nije moj. Ja vozim poršea, a slupan je ferari. Bila sam na splavu u blizini mesta udesa, udarac je toliko bio jak, da smo izašli da vidimo šta se dešava, a posle se pisalo da su kola moja, pa da je drugaričin, pa da sam ja bila na suvozačevom mestu, a to sve nema veze sa istinom – kaže Ana koja je definitivno u vezi sa misterioznim milionerom zbog koga je morala da promeni život iz korena:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥Ana Korać🔥 (@ana_korac)

– Sa rijalitijom sam završila. Kad si mlad želiš sve da probaš ali sam to prerasla. Sad uživam sa dečkom, mnogo sam se promenila i distancirala od nekih stvari. Svi očekuju da me vide sa njim, da nas zajedno uslikaju, ali to nije do mene, on ne voli javno da se eksponira, ima pravo na to i ja poštujem njegovu odluku – kaže Ana Korać i osvrće se na bivšu drugaricu Matoru:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

– Iznenadilo me je njeno druženje sa Dalilom, ne znam samo odakle tolika bliskost. Ne znam šta to one imaju zajedničko. Ali, koliko vidim već su se udaljile, prijateljstvo nije potrajalo. Dalilu ne treba da komentarišem, ona je svojim postupcima sve pokazala. Toliko je hvalila sebe i svoj brak sa Dejanom, a evo šta je ispalo. Sada je bacila oko na Anđela, oni su kao mama i sin – kaže Ana.

Pročitajte: Ana Korać UCENILA turskog hirurga! Maja Marinković KRIVA za sve!

Printscreen

Na pitanje da li se čuje sa Janjušem koji je po gradu hvali na sva usta i šta misli o Maji koja pokušava da se pretvori u njenu dvojnicu, Ana odgovara:

– Janjuš i ja smo uvek bili dobri, dobri smo i sada, ali više se ne čujemo. A Makica, pa ako voli neka kopira, neka nosi šta joj se sviđa. Ja tu priču nisam ni forsirala nego je Makica. Nemam loše mišljenje o njoj, želim joj sve najbolje i neka nosi šta joj se sviđa.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić