Ana Korać krstila sina
Svet

May 17, 2023 13:00

By

Ana Korać više ne izgleda isto: Pomoću ove dijete u kratkom roku skinula je 11 kilograma

Dijeta Ane Korać je najlakša, a najdelotvornija

Ana Korać se porodila krajem februara, a za samo dva meseca uspela je da povrati staru liniju. A, sada je otkrila i kako.

Pročitajte Više ne krije ni sina, ni muža – Ana Korać objavila prvu porodičnu fotografiju na kojoj sve puca od ljubavi FOTO 

Dijeta Ane Korać

Foto: Instagram

– Čim sam se oporavila, počela sam da treniram. Vežbe su izuzetno važne za mršavljenje i oblikovanje tela. Kada sam krenula na porođaj, imala sam 63 kilograma, a sada imam 52 kile. Zahvaljujući dobroj volji i disciplini, otarasila sam se viška. Osećam se mnogo lepše psihički i fizički kada dan započnem treningom, nebitno da li u teretani ili obližnjem parku. Vežbe su mi ušle u krv. Presrećna sam i ponosna na sebe što sam tako brzo vratila devojačku liniju. Moram da priznam da sam pravi vojnik kada je fizički izgled u pitanju. Trudim se da se, čim beba spava, odmaram i ja. To je tajna dobrog izgleda – otkrila je za Informer.

Pročitajte Istopićete se od slatkoće – Ana Korać pokazala sina, njegov autfit je nestvaran FOTO 

Dijeta Ane Korać

Instagram

Međutim, pored treninga starleta je korigovala i ishranu, a dijeta Ane Korać je vrlo jednostavna, a efikasna.

– Jedem sve! Samo mi je bitno da kupujem domaće – od mesa, jaja, preko voća i povrća. Pronašla sam radnje u kojima pazarim organske namirnice. Obavezno dnevno pojedem barem po jednu voćku između obroka. Jedem ja i nezdravu hranu, ali umereno. Obožavam piće, palačinke, grickalice, čokoladu i većinu slatkiša, ali ih ne jedem svaki dan. U suprotnom bih sigurno imala 100 kila – iskrena je starleta.

Pročitajte Ovako su proveli Dan zaljubljenih – Ana Korać krije partnera a sada je konačno isplivala slika FOTO 

Dijeta Ane Korać

Instagram

Dijeta Ane Korać podrazumeva i redovno konzumiranje čajeva.

– Obožavam biljne čajeve. Mama mi je usadila da ih pijem. Čak i kada me nešto boli, ona mi preporuči tačno koju biljku da uzmem kako bi mi bilo bolje. Čajevi su odlični i za detoks organizma, pa tako redovno pijem zeleni sa limunom, nanu ili kamilicu. I kada imam nesanicu, nikada ne posežem za tabletama, već mi majka kaže koji čaj i za to da pijem. Konstantno me snabdeva domaćim biljnim čajevima koje koristim, a koji su zaista fenomenalni.

Dijeta Ane Korać

Doručak: Omlet, mladi sir i paradajz

Ručak: Potaž, meso i salata

Večera: Musli

Trik savet: Između obroka uvek jedite sezonske voćke i pijte vodu u neograničenim količinama.

IZVOR: INFORMER

FOTO: INSTAGRAM