Ljubavna priča Jelene i Novaka Đokovića
Svet

May 15, 2023 13:22

By

Recept za zdrav život: Jelena i Nole otkrili kako se hrane i kako čiste organizam od toksina

Novakov recept za čišćenje organizma od toksina  je jednostavan

Životna sredina, razni industrijski faktori, hrana koju unosimo, zagađen vazduh – sve su to faktori koji doprinose nagomilavanju teških metala u našem organizmu. A to može da dovede do glavobolje, mučnine, umora, ali i da ostavi ozbiljnije posledice.

Pročitajte Jelovnik Novaka Đokovića sve šokirao – Pitaju se kako je uopšte živ

Novakov recept za čišćenje organizma

Ata images

Pored toga što se hrani zdravo, porodica Đoković povremeno svoj organizam čisti i od teških metala. A, Novakov recept za čišćenje organizma od toksina na svom Instagram profilu podelio je popularni Medical Medium, guru zdravlja kome Nole i Jelena najviše veruju.

Pročitajte Ovo može svako da proba – Novak otkrio tajnu svoje mentalne stabilnosti

Novakov recept za čišćenje organizma

Foto: ATA images

Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka i blender da biste sami napravili savršeno sredstvo za detoksikaciju, napitak koji će vas začas osloboditi teških metala.

Novakov recept za čišćenje organizma

Ove je Novakov recept za čišćenje organizma:

Sastojci: 2 banane, 2 šolje divljih borovnica, šolja peršuna, šolja soka od pomorandže, kašičica ječmene trave u prahu, kašičica praha od spiruline, manja šaka crvene dulse alge u prahu, opciono: voda ili kokosova voda ili sveži sok od pomorandže.

Stavite sve u blender i mutite najjačom brzinom da dobijete ujednačenu smesu. Ako ne volite da smuti bude previše gust, dodajte malo vode.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM