porodica Novaka i Jelene Đoković
Svet

January 24, 2024 16:14

By

Stiže treće dete: Novak i Jelena spremni za novo životno poglavlje

Porodica Novaka i Jelene Đoković presrećna je, prinova je moguća

Novak Đoković i njegova supruga Jelena će početkom naredne godine dobiti treće dete, tvrdio je ranije astrolog Dušan Veličković koji je zavirio u natalne karte poznatih supružnika.

Porodica Novaka i Jelene Đoković

ATA images

Porodica Novaka i Jelene Đoković spremna na nove izazove 

– Jelena Đoković je Blizanac, sa podznakom u Škorpiji, njen progresivni Mesec pravi konjukciju sa Marsom, koji vlada njenom petom kućom.

Pročitajte Jelena Đoković sa svima podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu (foto)

Ta kuća je zadužena za decu i potomstvo, što znači da Jeleni stoji mogućnost trudnoće, i to u maju ili junu – rekao je ranije pokojni astrolog Dušan Veličković i time potvrdio da je porodica Novaka i Jelene Đoković spremna na nove uloge i izazove.

Porodica Novaka i Jelene Đoković

ATA images

Kako kaže, isti aspekt stoji i njenom suprugu u njegovoj natalnoj karti, pa je gotovo nemoguće da se ova prognoza ne obistini.

Pročitajte Izabrali smo teži put – Jelena i Novak Đoković stigli do kraja puta, bilo je lepo FOTO

– Ukoliko Jelena ostane trudna 13. maja, rodiće još jednu devojčicu, dok će pak ukoliko zatrudni 13. juna, na svet doneti dečaka. Njima je zapisano da će biti roditelji troje ili čak četvoro dece, što im od srca i želim” kaže Veličković koji je imao dosta uspeha u čitanju natalne karte.

Porodica Novaka i Jelene Đoković

Pascal Le Segretain/Getty Images

Porodica Novaka i Jelene Đoković doživljavaće sam uspehe 

Veličković je dodao za VIP magazin da će od leta 2019. godine Novaku krenuti i u tenisu, kao i da je trijumf na Rolan Garosu neizbežan.

Pročitajte Jelena Đoković na dočeku košarkaša u haljini koja nosi posebnu simboliku FOTO

– Novak sledeće godine piše istoriju, a 2020. će mu doneti uspeh na svim poljima. Nijedan meč neće izgubiti, a u kući će mu sve biti potaman. Jelena će roditi treće dete i svi će biti zdravi – rekao je ranije astrolog Dušan Veličković.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR / ALO

FOTO: Guliver GETTY images