Fotografije Jelene i Novaka Đokovića
Svet

December 1, 2022 13:01

By

Izabrali smo teži put… Jelena i Novak Đoković stigli do kraja puta, bilo je lepo FOTO

Fotografije Jelene i Novaka Đokovića privukle veliku pažnju

Nakon što je osvojen završni turnir, Đokovići su rešili da sebi daju malo oduška i Noletovu pauzu iskoriste na najbolji mogući način. Fotografije Jelene i Novaka Đokovića sa odmora ovog pokazale su da nije u pitanju Egipat ili neka egzotična destinacija, već planinarenje i uspešno osvojanje vrhova…

Pročitajte: Uništiće Novaka – Jelena Đoković zbog načina na koji se leči ponovo navukla na sebe bes javnosti

Foto: Instagram

Njih dvoje, naime, nalaze se u Marbelji gde Noletov rođeni brat živi, a prvi reket sveta tu često i trenira. Pred novu sezonu rešili su da odmore u Španiji, a lepe dane oni koriste kvalitetno. Put ih je ovog puta naveo na planinski venac Sijera Blanka, gde su u društvu prijatelja napravili ozbiljan podvig, uspon na planinski vrh La Konča, piše Story.

Pročitajte: Novak Đoković se probudio iz narkoze, a ovo su prve reči koje je uputio majci

Foto: Instagram

Supruga našeg najboljeg tenisera na svom “Instagram” profilu podelila je interesentne kadrove ove avanture, te je odmor Jelene i Novaka Đokovića izazvao lavinu reakcija i pozitivnih komentara na račun najpopularnijeg para:

 – Auuu, popesmo se nekako danas na vrh Konče… Kako sve izgleda nestvarno lepo sa vrha i sve nepravilnosti i poteškoće i izazovi postanu deo te lepote…. Još jedan vrh osvojen – napisala je ona u opisu fotografija na kojima se zadovoljno osmehuje dok je Nole grli, a kako nijedan put ka vrhu nije lak, i njihov izbor bio je teži:

Pročitajte: Novak Đoković se probudio iz narkoze, a ovo su prve reči koje je uputio majci

Foto: Instagram

– Još jedan osvojen vrh. Izabrali smo put kojim idu koze – pohvalila se Jelena.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ivan Vučićević