odnosi u porodici Đoković 
Svet

28 Oktobra, 2022 17:00

Novak Đoković se probudio iz narkoze, a ovo su prve reči koje je uputio majci

Operacija Novaka Đokovića protekla je uspešno

Majka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Dijana Đoković, otkrila je javnosti neke vrlo intimne detalje iz života svog sina.

Ona je u ranije, u emisiji “Dok anđeli spavaju” prepričala situaciju koja se dogodila nakon Novakove operacije, a koja pokazuje jačinu karaktera jednog od najboljih tenisera svih vremena.

Pročitajte: Dijana Đoković priznala – Nisam mislila da će Novak oženiti Jelenu

NOVAK ĐOKOVIĆ

Ata images

– Novak je stalno u potrazi za nekim novim saznanjima. Nešto što nama, što bi rekli smrtnicima, nije dostupno, nije blisko. Ishrana, terapije, alternativne metode, njega to zanima. Nije pobornik klasične medicine, što je već poznato, ali je imao jednu epizodu kada je morao da se operiše – počela Dijana svoje izlaganje u pomenutoj emisiji.

Ona je zatim istakla da je Novak pokušao sve da izbegne hirurški zahvat ali da je on na kraju jednostavno bio neizbežan.

Takođe Dijana Đoković je opisala razgovor sa svojim sinom nakon što je on operisan.

Pročitajte: Jako su se voleli a ona ga je ostavila – Istina o ženi koja je posle Novaka rodila dva dečaka

Novak Đoković

Ata images

Operacija Novaka Đokovića bila je neophodna

– Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je, ako misli da nastavi da igra, to bilo neophodno. Probao je alternativne metode, sve što mu je bilo dostupno, ali ništa nije dalo rezultate. Novak je jednostavno protivnik toga, ne voli lekove, ne voli da svašta unosi u organizam. Znatiželjan je, sve što mu dođe pod ruku čita, obrazuje se… Eto, i ta ishrana, ne znam da li bi meni ili nekom drugom prijala, ali njemu odgovara. I ne mogu ništa da kažem, jer mi je zatvorio usta svojim rezultatima. To što smo mi navikli na meso i što verujemo da je jedini izvor proteina on je dokazao da nije – rekla je mama Dijana potpuno iskreno.

Đokovića od 29. oktobra očekuje masters u Parizu na kom brani titulu, dok od 14. novembra igra na Završnom turniru u Torinu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: SPORTAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES