Porodica Đoković
Star

October 22, 2021 19:00

By

Dijana Đoković priznala: „Nisam mislila da će Novak OŽENITI Jelenu!”

Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje iz Noletetovog života, a potom je progovorila o odnosu sa snajkom Jelenom.

Dijana Đoković progovorila o odnosu sa Jelenom!

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Dijana Đoković je otvorila dušu i otkrila šta zamera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava. Iako ima svoje stavove, majka Novaka Đokovića tvrdi da ne želi da se meša u život svog sina, ali je uvek tu da ga posavetuje, a teniser se rado konsultuje sa njom pri velikim životnim izborima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom – rekla je Dijana Đoković i otkrila da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – iskrena je Dijana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega -istakla je majka Novaka Đokovića u pomenutoj emisji.

FOTO: RAJKO RISTIĆ