Želja Novaka Đokovića svet portal svet
Svet

April 22, 2024 22:00

By

Đokovići na crvenom tepihu: Novak peti put najbolji sportista sveta a svi komentarišu Jelenin stajling FOTO

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu oduševili

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu pojavili su se povodom svečane ceremonije dodele nagrada “Laureus”. Na crvenom tepihu Novaku Đokoviću pratnja mu je bila najveća podrška, dugogodišnja supruga Jelena Đoković, koja večeras posebno blista. Njih dvoje su uskladili stajlinge, pa su se oboje opredelili za elegantne, crne kombinacije.

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu svet novine svet portal

(Photo by Carlos Alvarez/Getty Images for Laureus)

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu – Supruga najboljeg tenisera nikad elegantnija

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu bili su, po komentari mnogih, najlepši – naš teniser nosio je odelo jednog luksuznog italijanskog brenda, dok je Jelena odabrala kreaciju domaće dizajnerke, čija je cena oko 500 evra. Njena toaleta je u gornjem delu u formi korseta, dok se u donjem delu širi do poda.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

Sve je obogatila skupocenim nakitom, predivnom ogrlicom i diskretnim naušnicama. Novak Đoković je osvojio petu “Laureus” nagradu u svojoj karijeri za najboljeg sportistu na svetu u 2023. godini. Na ovaj način se izjednačio sa švajcarskim teniserom Rodžerom Federerom.

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu svet novine svet portal

(Photo by Angel Martinez/Getty Images for Laureus)

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu – Van elitnih događaja samo obična žena i majka

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu sve su oduševili, ali van crvenog tepiha nije sve tako blistavo. Jelena Đoković je, inače, nedavno govorila o roditeljstvu i problemima sa kojima se susretala, te otkrila kako ih je rešila.

Pročitajte Jelena Đoković otkrila način na koji umiruje decu kada se svađaju – Njen metod momentalno deluje

– Mi žene smo naučile da budemo popustljivije. I da sve, da svako može kod nas. Da uvek budemo tu, da pomognemo, da damo sebe. Međutim, osetila sam da tu moje deca najviše ispaštaju. Onda ja na kraju dana nemam snage za njih i njihove potrebe. Njihove potrebe su konstantno, da kažem, opipkivanje granica i guranje, mislim, svašta nešto.

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu svet novine svet portal

(Photo by Carlos Alvarez/Getty Images for Laureus)

– Oni su vrlo privrženi nama, ali u isto vreme i stalno te turiraju. Ne znam da li je to dobar izraz. Vremenom sam postala bolja u postavljanju granica drugim ljudima da bih mojoj deci bila bolja mama i razumela njihov razvojni period.

Novak i Jelena Đoković na crvenom tepihu svet novine svet portal

(Photo by Angel Martinez/Getty Images for Laureus)

– Jer, znate, mi sad šetamo gradom i vidimo ljude od 40-50 godina koji se ponašaju kao deca od 3-4 godine, koji vrište, koji nemaju uravnoteženost u sebi i naravno ne znaju da svoje emocije regulišu. Jer nismo učili regulaciju naših emocija. Naša regulacija je da vičemo, da udaramo, da psujemo, da kažnjavamo i tako dalje. To nije način. Da, to je agresija – kazala je ona nedavno pisao je Blic.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Photo by Carlos Alvarez/Getty Images for Laureus