Autfit Jelene Đoković
iskreno

September 18, 2022 17:30

By

Jelena Đoković otkrila istinu o braku sa Novakom: Stalno se sukobljavamo, kritikuje me kako ćerku učim pogrešnim stvarima

Jelena Đoković o roditeljstvu nikad iskrenije…

Dok sa nestrpljenjem iščekuje konferenciju „Razgovori o roditeljstvu“ koja će se održati krajem septembra u Zagrebu, Jelena Đoković progovorila je o svojim metodama koje primenjuje u vaspitanju Stefana i Tare. Naime, globalna direktorka Fondacije Novak Đoković ugostiće dr Šefali Sabari, vodećeg svetskog stručnjaka za roditeljstvo, za koju je i sama rekla da joj je promenila poglede na roditeljstvo.

Pročitajte: Dobro protrljajte oči – Jelena Đoković zapanjila ponašanjem na venčanju Đorđa i Saške, šta će Dijana reći na ovo? (video)

Jelena Đoković o roditeljstvu

Foto: Instagram

Povodom velikog događaja Jelena je nedavno posetila hrvatsku metropolu i u razgovoru za Story.hr između ostalog otkrila koje su omiljene aktivnosti najmlađih članova porodice Đoković.

‒ Imam stvarno vrlo lepih trenutaka s decom i najviše volim kada zajedno čitamo priče. Moj sin najviše voli da slaže „lego-kockice“ i da sluša muziku, dok s ocem voli da igra tenis ili da zajedno gledaju meč, što mami možda nije najomiljenije. Sa Tarom volim da plešem, ona voli da se šminka, a ja ne. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je još mala, te da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu rekla da ona to želi i da ništa ne mogu da joj zabranim, već samo da joj pomognem da to radi bolje – ispričala je Jelena.

Pročitajte: Ne mogu više ovo da gledam – Jelena Đoković o roditeljstvu progovorila, očajna što se ljubav ugasila, za Stefana i Taru ovo je kraj

Jelena Đoković o roditeljstvu

Foto: Instagram

Kako je i sama izjavila, Novak i ona imaju i slične ali i potpuno različite pristupe deci:

– Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše, jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo – rekla je supruga najboljeg tenisera svih vremena i otkrila da se ona i Đoković ne slažu u mnogo čemu kada je vaspitanje njihove dece u pitanju:

Pročitajte: Nakon Noletove izjave da je gotovo, Jelena Đoković napokon priznala – Već dugo se borim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

– Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Negde sam ja više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam tu negde želela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem, i to sve više i više.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram