Sestra Jelene Đoković svet novine svet portal
Svet

April 17, 2024 20:45

By

Jelena Đoković za 3 dana smršala 4 kilograma, a nije držala dijetu, razlog je zastrašujući

Ispovest Jelene Đoković iznenadila je sve

Jelena Đoković, direktorka Fondacije Novak Đoković i supruga Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera svih vremena, godinama vodi i propagira zdrav način života.

Međutim, kroz ispovest Jelene Đoković saznali smo da je i ona isprobala neke od poroka, te da se to nije najbolje završilo.

Ispovest Jelene Đoković svet portal svet

Ata images

Jelena je otkrila da ne konzumira kafu, kao i to da ni na koji način ne unosi kofein u svoj organizam, ne ne poriče da ga je nekada probala. Ona ističe da nikada ne bi mogla da dozvoli da postane zavisna od nečega.

Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

– Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom – navela je Jelena, pa dodala:

Ispovest Jelene Đoković svet portal svet

Ata images

– Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.

Ispovest Jelene Đoković – Ovo nismo znali o njoj

Jelena je drugom prilikom otkrila da je u prošlosti probala neke stvari koje danas ne konzumira, kao što su kafa, ali i alkohol i cigarete, te da njen organizam nije dobro reagovao ni na šta od navedenog.

Ispovest Jelene Đoković svet portal svet

Ata images

– Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta – rekla je Jelena iskreno za portal “Zadovoljna.rs”.

AUTOR: SVET

IZVOR: LEPA I SREĆNA

FOTO: ATA IMAGES