Sin Jovana Memedovića svet novine svet portal
Svet

April 21, 2024 09:00

By

Od oca nasledio izgled i šarm: Sin Jovana Memedovića je pravi frajer, a mnogi ga pamte po jednom incidentu FOTO

Sin Jovana Memedovića od oca nasledio šarm i dobar izgled

Voditelj Jovan Memedović važi za osobu koja svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa se tako i o njegovoj porodici malo toga zna. Memedović sa bivšom suprugom Mirjanom sa kojom je bio u braku više od 20 godina, ima dvoje dece, Mašu i Uroša, a njihov razvod protekao je bez teških reči.

Sin Jovana Memedovića svet novine svet portal

Ata images

Sin Jovana Memedovića ne voli eksponiranje u javnosti

Dok njegova ćerka Maša sve više privlači pažnju na društvenim mrežama, sin Jovana Memedovića se retko pojavljuje u javnosti.

Baš poput svoje majke trudi se da svoj život vodi daleko od očiju javnosti, a koliko mu je intima važna svedoči i činjenica da Uroš nema društvene mreže. Uroš Memedović, koji je jako vezan za oca, čuva svoju privatnost pažljivo, te vodi život povučeno i daleko od radoznalih pogleda.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

Danas je sin Jovana Memedovića deo ekipe Sasvim prirodno, gde radi kao asistent snimatelja, te sa sestrom Mašom i ocem putuje širom sveta, radeći na ovom velikom projektu, piše “Story”.

Jovan je jednom prilikom podelio na Instagramu porodičnu fotografiju, na kojoj je bio i Uroš. Može se videti da je od oca nasledio dobar izgled i visinu, ali i ljubav prema prirodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)

Sin Jovana Memedovića pre nekoliko godina je bio u centru jednog incidenta za koji nije bio kriv.

Naime, njega su nepoznati mladići jednom prilikom napali i pretukli na ulici. Kako su tada mediji pisali, u pitanju su bili navijači, kojima je Uroš bio na meti samo zato što je nosio odevni predmet sa oznakom drugog kluba.

Pročitajte Isplivala slika Jovana Memedovića pre venčanja, niko ne veruje da je to on FOTO

“Dečko je posle lekarskog zbrinjavanja u Urgentnom centru dao zvanični iskaz o prebijanju. Ispričao je ono čega se seća, s obzirom na to da je nakon povreda koje je zadobio i stresa koji je pretrpeo doživeo amneziju. On je potisnuo napad iz svog sećanja, tako da još uvek nije sasvim jasno kako se on desio”, izjavio je izvor upućen u slučaj.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram