Razvod Jovana Memedovića
Svet

December 16, 2022 19:30

By

Ostavio ju je a da nije ni trepnuo: Bivša žena Jovana Memedovića izgleda kao boginja FOTO

Naš čuveni voditelj Jovan Memedović i na pragu sedme decenije je veliki zavodnik, ali malo ko zna kakva lepotica je njegova bivša supruga koju je zavoleo u jednom rekreativnom centru 1992. godine. Proveli su zajedno više od dve decenije i imaju dvoje dece. Oko njihovog odnosa se nikada nisu stvarali skandali, a o razvodu javnosti nije dugo znala.

Pročitajte: Ćerka Jovana Memedovića pokazala izabranika, ZET JE POZNAT (FOTO)

Foto: ATA images

Naime, Mirjana je sa godinama sve lepša dama koja se ističe po posebnoj energiji. Ima autentičan stil odevanja, te privlači poglede gde god se pojavi, a njenom osmehu i pogledu malo ko može da odoli. Međutim, dok je bila u sa Jovanom u braku, koji i danas obara pripadnice lepšeg pola sa nogu,nije se eksponirala mnogo u javnosti i trudila se da njhovu intimu sačuva od medija, u čemu je i uspela.

Pročitajte: Žene su pale u nesvest – Skinuo se Jovan Memedović, društvene mreže gore (FOTO)

Izuzetno vodi računa o svom izgledu, zato se zdravo hrani i obožava, kao i njen nekadašnji suprug, da provodi vreme u prirodi. Bavi se aromaterapijom, pa mnogi dele mišljenje da je baš u nekom od eteričnih ulja iz lekovitih biljaka pronašla svoj eliksir mladosti.

Do razlaza sa Memedovićem došlo je 2014. godine, a razveli su se u potpunoj tišini, bez grubih reči. Kako oboje ističu, najvažnije im je bilo u tim trenucima da sačuvaju decu, ćerku Mašu i sina Uroša, od bespotrebnog i dodatnog stresa. Iako su najčešći problemi, zbog kojih ljudi izlaze iz zajednice, prevara, nedostatak ljubavi ili manjak komunikacije, razumevanja i poštovanja, kod Jovana i Marijane dogodilo se sasvim nešto drugo.

Pročitajte: Mirjana se spakovala i otišla, VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI – Detalji RAZVODA Jovana Memedovića rasplakaće i najjače (FOTO)

Autor emisije “Sasvim prirodno” zbog prirode posla stalno je bio odsutan od kuće. Zapravo, najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama, snimajući neverovatne ljude i pojave.

Kada bi se i vratio posle dugog putovanja, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najviše je voleo da svoje slobodno vreme provodi u svojoj vikendici na planini, što je i dan danas tako, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

AUTOR: SVET

IZVOR: Stil Kurir

FOTO: ATA images