Majka Snežane Dakić
prelepo

11 Septembra, 2022 18:45

Dama se ne postaje, dama se rađa, njih dve su dokaz: Ovo je majka Snežane Dakić (foto)

Majka Snežane Dakić se retko pojavljuje u javnosti…

Voditeljka Snežana Dakić veoma je aktivna na društvenim mrežama, deleći savete i anegdote iz sopstvenog života. Kako je ćerka Laura odrasla i stasala u ozbiljnu devojku, Snežana uživa u slobodnom vremenu koje najviše voli da provodi sa majkom.

Ona je sa svojim pratiocima na „Instagramu“ podelila porodičnu fotografiju, gde su se našle tri generacije. Dakićeva je uživala u nedeljnom ručku sa naslednicom i majkom, a da je lepota prelazna, dokazuje i ova fotografija na kojoj su tri gracije, ne zna se koja je od koje lepša.

Pročitajte: Razvod je kao mala SMRT – Snežana Dakić iskreno o odnosu sa bivšim MUŽEM, koji je zavoleo 20 godina mlađu!

Majka Snežane Dakić

Foto: Instagram

-To smo mi – stoji kao opis fotografije uz mnoštvo srca.

Upravo su majka Snežane Dakić i Laura bile najveća podrška Dakićevoj nedavno kada je doživela nezgodu na sred ulice. Podsetimo, nepoznati muškarac je voditeljku gađao kamenom i pogodio u glavu, usput oštetivši i njen auto. Ona je tom prilikom izjavila:

– Hoću da ispoštujem kolege i ljude koji se brinu za moje zdravlje, a ustavri baš mi teško pada da opet pričam o tome i prisećam se tog događaja. Danas imam taj postraumatski šok i uznemireni rad srca. Tek sada sam u šoku šta je meni moglo da bude. Čovek je nepoznat, čak mislim da sam ga sasvim slučajno iziritirala, odnosno moj parfem – rekla je voditeljka.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram