Brak Miroslava Ilića
Svet

November 13, 2023 22:00

By

Miroslav Ilić otkrio sve o razvodu posle više od 50 godina braka: Gordana pristala na njegove uslove

Razvod Miroslava Ilića ponovo je tema medija

Miroslav Ilić, legenda narodne muzike poslednjih nekoliko godina našao se na udaru medija zbog toga što ga je bivša ljubavnica Mirjana Antonović tužila za priznavanje očinstva nad njenim sinom Devinom. Iako je njihova ljubav, kako ona kaže, nekada cvetala, te je očekivala razvod Miroslava Ilića od supruge Gordane, to se ipak nikada nije desilo. A, pevač je sada, posle četrdeset godina od afere sa Antonovićkom, progovorio da li je zaista planirao da zbog nje ostavi suprugu.

Razvod Miroslava Ilića svet portal svet tabloid svet

ATA images

Razvod nikada nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani kad smo se vratili iz Skoplja, to je bila 71. godina, rekao: “Gordana, ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući – rekao je pevač kroz smeh u emisiji “Male stvari”, na televiziji Hajp, što jasno pokazuje da u njegovom životu nikada nije postojao neko zbog koga je planirao da ostavi suprugu.

Pročitajte Komšije Miroslava Ilića razvezale jezik – Ovo je istina o njegovom i Gocinom braku

Legendarni pevač je i te kako svestan da je Gordana podnela mnogo toga kako bi njihov brak opstao, te da je pravila brojne kompromise.

-Najveći kompromis je odsustvovanje, biti van kuće, ispratiti nekog čoveka iz kuće koji u jednom trenutku doživljava enormnu popularnost, okružen je svim i svačim, pa i privlačnim ženama – priznao je Miroslav.

Razvod Miroslava Ilića svet portal svet tabloid svet

Foto: Instagram

Pevač je otkrio i da je upravo Gordana kriva što je postao pevač, jer ga je ona nagovorila da se prijavi za audiciju.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES