Darko i Katarina Lazić svet novine svet portal
Svet

April 20, 2024 19:30

By

Darko i Kaća presrećni zbog bebe, ali zar priliči trudnici da se ovako ponaša i ovo da radi? FOTO

Darko i Katarina Lazić našli se na meti kritika

Informacija da će Darko Lazić postati otac po treći put napravila je pravu pometnju u javnosti. Radosnu vest su prvobitno podelili samo sa najbližim članovima porodice i prijateljima, da bi kasnije pevač potvrdio tu informaciju.

Darko i Katarina Lazić svet novine svet portal

Ata images

Darko i Katarina Lazić se našli na meti negativnih komentara

Pevač Darko Lazić je u avgustu prošle godine izgovoio sudbonosno “Da” svojoj izabranici Katarini, a njihovo venčanje ispraćeno je do najsitnijih detalja.

Darko je po mladu stigao upravljajući automobilom od 320.000 evra što je pokrenulo brojne kritike javnosti s obzirom da je imao zabranu  vožnje do februara ove godine.

Pročitajte Da se on pita, samo bi ovo jeo – Božanstveno, preukusno jelo po receptu Milice Milše koje Žarko obožava FOTO

Međutim, od vožnje je tada odustao jer je nekoliko puta na svom Instagramu pokazao da ga svuda vozi supruga Katarina, a to je učinio i ovaj put. Darko i Katarina Lazić privlače pažnju javnosti od početka njihove veze i svaki njihova objava na društvenim mrežama se pomno isprati.

Darko i Katarina Lazić svet novine svet portal

Instagram printscreen

Naime, pevač je na svom profilu podelio snimak i pokazao kako uživa u vožnji dok ga supruga vozi, ali mnogi su ovaj potez prokomentarisali kao veoma nesmotren i previše opušten. Dok Darko snima celu situaciju, Katarina u krilu drži njihove ljubimce i upravo zbog toga su se pevač i njegova supruga našli na meti kritika. S obzirom da su tek objavili da čekaju dete, niko ne može da poveruje da se ona tako izlaže opasnosti.

Na snimku se može čuti Darko kako govori:

“Na šta to lični vas dvoje? Jel to realno? Jel ste realni vas dvoje? Miki, Cezare, šta radite vas dvoje tu? Strašno”, čuje se na snimku dok njegova supruga odmahuje glavom.

Pročitajte Ovo sigurno nije očekivao – Darko Lazić ostao zatečen kada je saznao šta mu je priredila supruga Katarina FOTO

Podsetimo, Darko Lazić iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, dok iz veze sa Marinom Gagić, ima sina Alekseja. Darko i Katarina, upoznali su se još u ranim tinejdžerskim danima i bili u vezi dok se takmičio u Zvezdama Granda. Nakon toga, pevač se oženio koleginicom. Katarinu njegova burna prošlost nije previše interesovala, već ga je strpljivo čekala.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram