Stan Ane Sević
Svet

May 2, 2022 15:30

By

Potpuno je jasno zašto su se razveli: Šta radi Ana Sević dok bivši muž niže skandale?

Bivši muž Ane Sević i otac Lorene pravi skandale dok Ana uživa

Očigledno joj život u braku sa Danijelom veoma prija, te svaki slobodan trenutak provode zajedno. Ana u potpunosti uživa u lepom i lagodnom životu i sada je potpno jasno zašto se razvela od Darka. Iako sa njim ima ćerkicu Lorenu bilo bi suludo da Lazić obema priređuje ovakve situacije, pa je Ana verovatno dobro procenila da je bolje da se razvede. Spekuliše se i da je Lazić bivšoj supruzi ostao dužan skoro dva miliona dinara za alimentaciju, a pevačica je pravdu potražila na sudu.

Pročitajte: Da li za njegovo ponašanje postoji opravdanje? Prva izjava Lazića nakon divljanja na auto-putu i pozitivnog testa na narkotike

Bivši muž Ane Sević niže skandale dok ona uživa u Madridu 

Pevačica Ana Sević je rešila da praznike provede u Madridu sa svojim suprugom Danijelom Nedeljkovićem, a fotografije iz Španije je podelila na Instagramu. Njih dvoje iskoristilu su priliku da praznike provedu van granica Srbije, obilaze znamenitosti u španskoj prestonici i brojne turističke atrakcije.

Pročitajte: Sva ljubav na jednoj fotografiji: Ana Sević uputila nikad emotivnije reči i pokazala kako sa porodicom proslavlja praznik

Dok Ana uživa njen bivši muž se ne smiruje. Nedavno je izbio skandal zbog hapšenja jer je vozio u alkoholisanom stanju. Njihov odnos nije poznat javnosti, osim što je Ana na sudu dobila presudu po kojoj će Darko morati da joj isplati sve alimentacije za ćerku Lorenu. A spekuliše se da bi pevač zbog neisplaćenih alimentacija mogao da završi u zatvoru i do tri meseca o čemu smo i pisali.

Pročitajte: Darko Lazić u problemima do guše: Preti mu zatvor od tri meseca

darko lazić

Rajko Ristić

 

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Instagram printscreen / Ata Images