Ljubav Suzane i Nebojše
Svet

May 2, 2022 10:00

By

Rastanak joj je teško pao ali je razvod bio najbolje rešenje: Suzana Mančić otkriva sve o kraju braka

Prvi muž Suzane Mančić pre Simeona bio je Nebojša Kunić s kojim ima dve ćerke

Poznata voditeljka Suzana Mančić danas je u braku sa Grkom, Simonom Ocomokosom, a prethodno je bila udata za Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke. Njih dvoje su se jako volelai a Suzana je o njihovom braku pričala s velikim ponosom. Ljubav se rodila iz velikog prijateljstva 1989. godine. Suzana je sudbonosno “da” tada rekla Nebojši i s njim je bila u braku punih osam godina.

Pročitajte: SUZANA MANČIĆ PRED BANKROTOM!? Otkrila sve o razvodu, a onda priznala kako je biti samohrana majka!

Prvi muž Suzane Mančić – Zbog Nebojše je bila spremna da zanemari karijeru 

Suzana Mančić polagala je velike nade u brak sa Nebojšom ali ipak nije potrajalao. Nakon osam godina braka stavili su tačku na svoju ljubav ali su ćerke Natalija i Teodora ipak ostale kao jedina spona između.

Naime, iz velike ljubavi prema suprugu Suzana je bila spremna da zanemari svoju karijeru, koja je tada bila na vrhuncu i da supruga, koji je otpočeo privatni biznis, prati svuda po svetu. Jedina fotografija sa njihovog venčanja, poznata javnosti, svedoči o njihovoj tadašnjoj sreći.

Ipak, stvari su krenule da se odvijaju u pogrešnom smeru.

Pročitajte: PUKLA LJUBAV! Suzana Mančić otkačila Simeona!

‒ Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je jednom prilikom i otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.

Suzana je ipak i nakon razvoda od Nebojša ostala sa nim u dobrim odnosima zbog ćerki.

– Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude. Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem – iskrena je bila ona.

Pročitajte: Suzana Mančić progovorila o strašnom iskustvu prvi put: Zbili smo se jedni uz druge i čekali znak za skok!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Suzana Mančić danas uživa u braku s Grkom, Simeonom za kog se udala 2018. godine ali ne žive zajedno.

– Da smo Simeon i ja stalno zajedno oči bih mu povadila, sevale bi varnice. Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Biću i dalje na liniji Atina – Beograd i fino će avio kompanije živeti od mene i nadalje – kazala je ona.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Rajko Ristić