Darko Lazić uhapšen
Svet

May 1, 2022 19:20

By

Darko Lazić u problemima do guše: Preti mu zatvor od tri meseca

Darko Lazić nedavno je završio u pritvoru zbog bahate vožnje pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci, a sada mu navodno preti zatvor od tri meseca zbog neisplaćenih alimentacija bivšoj supruzi Ani Sević.

Darko Lazić ne plaća alimentacije

Naime, Lazić je bivšoj supruzi Ani Sević ostao dužan skoro dva miliona dinara za alimentaciju, a pevačica je pravdu potražila na sudu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC (@anasevicofficial)

– Ana je sve ovo vreme imala razumevanja za Darka zbog raznoraznih situacija koje su mu se dešavale u životu. Od saobraćajke koja ga je umalo koštala života do porodičnih problema, pa sve do smrti njegovog oca, međutim, kada je shvatila da se on neće promeniti, rešila je da pravdu potraži na sudu i na taj način dobije novac od alimentacije koje je dugovao – kaže izvor za Alo i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

– Lazić je dobio uslovnu kaznu od godinu dana i ako zakasni s alimentacijom samo jedan dan, ide u zatvor na tri meseca. Ovo je očigledno bio jedni način da se opameti i da shvati da ima ćerku prema kojoj mora da ispuni sve obaveze – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: Gaja