darko lazić
Svet

27 Aprila, 2022 09:01

Priveden Darko Lazić: Pijan, bez vozačke dozvole, u sumnjivom društvu… Evo šta kaže njegova majka

Priveden Darko Lazić

Pevač Darko Lazić ponovo je u problemima zbog prebrze vožnje, a kako piše Kurir, noćas je završio i u policijskoj stanici zbog prekršaja koje je napravio dok se vraćao sa žurke boksera Marka Nikolića.

Darko Lazić

Priveden Darko Lazić: Na teret mu se stavlja niz prekršaja

Naime, nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu pevač je priveden. Kako je utvrđeno, pevač je automobil marke „golf“ vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Lazić će biti zadržan u prostorijama PS Novi Beograd, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje.

Darko Lazić

Pročitajte: Darko Lazić kritično: Stanje mu se pogoršalo, mora ponovo na operaciju

Lazić je, kako Kurir saznaje, sinoć bio na rođendanskoj žurki kod boksera Marka Nikolića. On je na veselje stigao nešto pre ponoći, sam, bez devojke Barbare Bobak. Pevač je čak uzeo i mikrofon u ruke i zapevao, a za njegovim stolom bila je i Dušica Grabović, koja je nedavno dovođena u vezu sa organizovanom prostitucijom zajedno sa Duškom Banjcem.

S obzirom na to da se činilo da se pevač vration normalnom životu, niko nije očekivao da će samo dva dana nakon fotogrfija koje je objavio sa sinom i ćerkom osvanuti naslovi “ Priveden Darko Lazić“.

Branka LAzic

Rajko Ristić

Njegova majka nije upućena u to šta se dešava.

– Kad je uhapšen? Nisam obaveštena. Ne znam za to, nisam se čula sa njim – rekla je Branka za Kurir.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN