Svet

28 Januara, 2021 19:09

SVET intervju! Darko progovorio o PROBLEMIMA sa Marinom i MISTERIOZNOJ SMRTI oca!

Pevač Darko Lazić ima jednu veoma tešku godinu iza sebe. Nakon operacije želudca, pevač je izgubio oca, a šuška se i da pored problema sa bivšom ženom Anom Sević ima nesuglasnice i sa verenicom Marinom Gagić. O tome šta je istina, a šta su tračevi, ali i kako se snalazi u vreme korone i da li se zaista zadužio onoliko koliko se nagađa Darko je ekskluzivno govorio u velikom intervjuu za tabloid Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Odužilo se i produžilo sve ovo sa koronom. Ima da se pojede i popije i da se izmire računi, to mora. Mada, ja  sam se operisao na vreme, pred koronu. Da nisam, bilo bi jako gadno jer nisam bio rentabilan, mogao sam i da pojedem i da popijem koliko hoćeš. Sad pojedem kesu smokija ili dve plazme i sit sam -kaže Darko Lazić kog opet prozivaju da je u dugovima:

-Bolje da kažu da dugujem nego da mi traže na zajam.Svašta se piše i priča, imam neka dugovanja, ali su sitna i minorna u odnosu na cifre koje se spominju. Kad počnem da radim, vratiću ga. Tu nema problema.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Zašto Ana nije dozvolala da povedeš ćerku na zimovanje?

-Razumem Anu, plaši se zbog bebe. Mi smo u korektinim odnosima, čujemo se stalno oko deteta šta.

Pomirili ste se?

-Nikad nismo bili u svađi, samo smo imali neke nerasčišćenje stvari, a to smo završili. Sad je sve super, sve dolazi na svoje.

A tužba za alimentaciju?

-Ma, kakva tužba? To ne postoji. Šta je bilo bilo je, nešto treba da ostane među nama. Samo ću da kažem da je sve rasćišćeno.

Kada si ti rekao da dugo nisi video Lorenu, ona je objavila dokaz da to nije baš tako.

-Sve to je izrečeno u nekom besu. Ja sam se pogrešno izrazio. Kad je čovek besan svašta će da kaže. Bitno je da je sada lepo i da će biti.

A što si bio besan?

-Razne stvari ti se skupe, iznerviraš se na glupost i odreaguješ. Ali, hvala bogu pa se sve vrati na normalu kad su zreli i normalni ljudi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Da li ti je Ana izjavila saučešće kada ti je otac preminuo?

-Jeste. Poslala je suzu, pošto ni mogla da dođe jer setek porodila. Lep venac je poslala u njeno i Lorenino ime. Svaka joj čast na tome. Ispala je veliki čovek. Ona nikad nije bila nečovek. Mi u afektu svašta kažemo a ne mislimo. Veličinu čoveka pokazuje to koliko može da oprosti.

Da li ste ikada saznali uzrok Milanove smrti?

Došlo je do komplikacija, ali ja nisam hteo da ulazim u sve to i bilo koga da krivim jer oca ne mogu da ga vratim. Tata je svesno potpisao pristanak za operaciju i tu nema nazad. Da isterujem pravu nemam ništa od toga. Pomirili smo se sa tim da njega nema iako nam je teško.

Dosta kolega se nije pojavilo na sahrani, zašto?

Korona je razlog i zato nikom ne mogu da zamenirim što nije došao na sahranu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djani (@djanimusic)

Sa Đanijem nisi dobar kao pre?

-Ljudi se zakače, pa se pomire. Kad god se vidimo lepo se ispričamo. Mi smo uvek bili i ostali prijatelji i kolege.

Ko ti je pravi prijatelj?

Pored Andreane koja mi je kuma, definitivno Milica Pavlović. Ona je divna devojka. Uvek je prva da pomogne. Pravi prijatelj. Moram da pohvalim i Aleksandru Prijović. Toliko me je iznenadila kad se pojavila na sahrani mog oca da nemam reči. Tu joj skidam kapu.

Zorica Marković kaže da te je zvala da ti izjavi saučešće, ali da se ti nisi javio jer se plašiš da će tražitu da joj vratiš pare.

Mislim da je to zajebancija, ali ako je stvarno to mislila, moja vrata su joj otvorena. Neka dođe i kaže za šta joj dugujem, nije problem, daću joj novac, ako postoji taj dug. Preko moje grbače lako se postaje poznat i čim neko nije medijski eksponiran, ajmo preko Lazića, i odmah ide u visine. Eto. Možda je surovo realno, ali je tako.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Zašto Marine kada se naljuti sve kači odmah na društvene mreže?

Rešili smo to. Marina je jako mlada, malo joj je brži jezik od pameti, ali sve se to da ispraviti. Ima vremena. Nemamo mi krupnih problema.

U dve godine imao si imao saobraćajku, dug oporavak, smrt oca… Je l ti je prolazilo kroz glavu da je to neka viša sila?

Ja u Boga verujem. Kako je zacrtano, tako će biti. Ne verujem da mi se vraća za bilo šta jer nikom ništa loše nisam uradio, jer da jesam, ne bih preživeo onu nezgodu. Verujem u Boga.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET