Scandal

17 Januara, 2021 18:00

TEK IH ČEKA HOROR! Pred smrt Darkov otac UGOVORIO PRODAJU KUĆE i imanja!

Kako SCANDAL! saznaje, Darko Lazić i ne sanja da se njegov otac neposredno pred smrt našao sa potencijalnim kupcima kuće u kojoj pevač živi sa verenicom i sinom! U pitanju je kuća koju je Darko sagradio na placu u Brestaču za koji mnogi tvrde da je proklet jer je tu njegova prababa vršila nelegalne abortuse!

Darkov otac ugovorio prodaju kuće!

Kako nam prenose izvori iz Brestača, kupci koji su bacili oko na Darkovu vilu i plac su gastarbajteri koji se ne obaziru na priče o prokletstvu pomenute nekretnine i zemljišta, a pokojni Milan je s njima išao na razgovor u želji da sve to proda i spase porodicu daljih tragedija!

Darko Lazić otac

Ti ljudi su jako imućni i nisu sujeverni, ne zanimaju ih priče o prokletstvu. Prosto su videli dobar plac i kuću i imali su neki preddogovor sa pokojnim komšija Milanom – objašnjava nam izvor iz Brestača i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Čuo sam da se spremaju da pokucaju Darku na vrata s namerom da mu prenesu dogovor koji imaju s njegovim pokojnim ocem. Drugim rečima, oni su prelomili da kupe nekretninu i tražiće mu da se iseli. Za njih je reč reč, zato i nisu sklapali ugovor, više se vezuju za data obećanja, a znajući da je Milan od reči, nisu potpisivali ni predugovore. Milan je kao što sam rekao hteo da se spase daljih tragedija i da se reši te kuće, a kako li će Dare reagovati kada sve to čuje… Sam Bog zna – završava izvor iz Brestača.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!