Star

1 Novembra, 2020 21:00

Maji UZIMAJU SINA zbog Alena! Bivši muž Radovan traži STARATELJSTVO nad detetom!

Maja i Alen ne kriju simpatije koje gaje jedno prema drugom, a izlivi ljubavi su postali njihova svakodnevica. Sve ovo mnogo je povredilo Majinog verenika Jovicu, ali i bivšeg muža Radovana Kneževića koga stalno olajava da nije dobar otac, da ne viđa dete i ne plaća alimentacije zbog čega on sada planira da joj uzme dete!

Zbog novog dečka u problemima do guše!

Neka pričaju šta god hoće i ko god hoće, ona nije vredna pominjanja. Moj sin Andrija je kod mene stalno. Ne zanimaju me te priče kako ja ne brinem o detetu. Moj sin je sa mnom kod mene u kući, a kada sam na poslu, čuva ga moja majka, tako da je laž to što ona priča da je dete ostavila svojim roditeljima. Ne želim da se oglašavam u vezi Maje, dokazala je kakva je osoba, a i kakva je majka. Toliko od mene – rekao je za STAR Majin bivši muž Radovan, dok je Jeleni Krunić ispričao kakvi su mu planovi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MAJA MARKOVIĆ (@maja.markoviic) дана

Maju još niste upoznali kako treba, jer ona od sebe pravi žrtvu, a redovno je izlazila vikendom i vraćala se u sedam ujutro kući iako ima malo dete. Sve gleda kroz novac, a ja sam običan dečko iz Kovina koji po ceo dan radi na bageru i ima novca za život i za svog sina. Sa Majom ne kontaktiram, čak i kada dolazim po dete, sagnem glavu ili gledam u stranu. Očima ne mogu da je gledam zbog svega što radi našem detetu! Ma da mogu, sad bih joj vilicu okrenuo u stranu i završio sa njom, ali neću zbog deteta. Sa Akijem je završila svaku priču, može da ga viđa i bude sa njim ovde po Kovinu, a da ga vozika po Beogradu i da radi što je pre radila na to može da zaboravi. Štaviše, može da očekuje poziv advokata i da uzmem starateljstvo nad sinom. Ja samo želim da zaštitim dete, jer se vidi da ona skače sa momka na momka, a ja ne bih da mi sin gleda te njene akrobacije. Krivo mi je što će odrasti bez jednog roditelja, u stvari bez nje kao majke, ako se ona uopšte može nazvati tako. I ja sam odrastao bez oca, pa znam kako je – poverio se Radovan Jeleni Krunić.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR