Scandal

21 Oktobra, 2020 11:00

Mora na RAPORT! Kristijana izvode iz Zadruge zbog PRETNJI SMRĆU Staniji!

Kristijan Golubović koji je javno u programu pretio smrću Staniji Dobrojević pozvan je na saslušanje, pišu domaći mediji.

Biće saslušan zbog javnih pretnji!

– Pred OJT u Rumi pokrenuto je krivično gonjenje protiv Aleksandra Golubovića zvanog ‘Kristijan’, zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 1 KZ, povodom dogašaja od dana 16.09.2020. godine, kada je imenovani uputio pretnje smrću oštećenoj Staniji Dobrojević. OJT u Rumi odmah po saznanju za opisani događaj dana 17.09.2020. godine, osnovalo je predmet posl.br KTP 547/20. U daljem toku postupka osumnjičenom Aleksandru Goluboviću upućen je poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog za dan 21.10.2020. godine – stoji u saopštenju Tužilaštva.

Osnovno tužilaštvo u Rumi je takođe istaklo da će razmotriti nedavne događaje u rijalitiju Zadruga, koji su se dogodili 2. i 16. oktobra ove godine, a u kojima je pomenuti Kristijan Golubović javno pretio “sačekušom” učesniku Filpu Caru i fizički nasrnuo na učesnicu Mariju Kulić, kako bi utvrdilo da li se u radnjama pomenutog Kristijana stiču obeležja nekog od krivičnih dela.

FOTO: IVAN VUČICEVIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ