Filip Car
Scandal

October 15, 2020 13:22

By

CAR DOBIO ŠUT KARTU! Aleksandra ostavila Filipa zbog Mine!

Aleksandra Nikolić odlučila je da stavi tačku na vezu sa Filipom Carem zbog njegovog flertovanja sa Minom Vrbaški.

Pokušao da se opere, ali džabe…

Naime, Filip je pokušao da se opravda i da stavi Aleksandri do znanja da mu je stalo do nje ali ona nije htela da čuje za to.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima) дана

Ne moraš da mi oprostiš, ja iza svojih postupaka stojim, šta god, pogrešila ili ne, ja stojim iza toga. Kao što si ovo ti, ovo što ti meni radiš, ti si takav, ti ideš od jedne, druge, pete – ljuto je rekla Aleksandra.

Ja sam takav, tako sam navikao sa ženama. Stalo mi je do tebe, ali želim da sam opušten sa strane – odgovorio je Filip.

Pa, budi, ja ne želim da ti budem prepreka. Ti si meni otvoreno rekao šta želiš, šta ne želiš, okej, više nećemo biti zajedno i to je to – poručila je Nikolićeva, a potom izašla ispred Bele kuće da pričaju.

Ja sam sebi izgledam debil, ja bih ubio nekog da vidim da ti to radiš! Je l’ možemo biti zajedno, ali da mogu da se grlim sa drugima – rekao je Car.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaski (@minavrbaski) дана

Ja sam tebi rekla da meni smetaju Mina i Nataša – poručila je zadrugarka.

Dobro, reci mi šta mogu raditi, da znam? Što se mene tiče, sa Kristijanom se možeš družiti, ali da te ne lovi za g*zicu! – rekao je Car.

-Ja ne želim da se svađam sa njom, da ispadnem kao neka jadnica. Ako ti se sviđa neko, ti kaži – odbrusila je Aleksandra.

Meni se sviđa svaka mlada, zgodna devojka! Dopada mi se Mina, ali ne bih hteo da budem sa njom, jer ne želim da izgubim tebe, u tebe sam zaljubljen – pravdao se Filip.

Dobro, ti i ja nećemo biti zajedno, tebi se dopada neko drugi, šta god da ti treba, ja sam tu, ali ja ne mogu da budem sa muškarcem kom se dopada neka druga devojka – zaključila je Nikolićeva.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ