Star

13 Septembra, 2020 19:00

Marija Kulić i Kristijan imaju TAJNI PLAN! Miljana POJMA NEMA!

Marija Kulić je ušla besna u rijaliti jer je u lošim odnosima sa ćerkom Miljanom zbog njenog pomirenja sa Zolom!

Marija Kulić: „Miljana je omađijana!“

Kada je video koliko pati i koliko je očajna što ne može ćerku da vrati na pravi put, Kristijan Golubović je saopštio Mariji da se ne sekira i da će oni udruženim snagama uspeti da je rastave od Zole!

„Marija mnogo pati što ima loš odnos sa Miljanom, ne može da shvati kako je Miljana sebi dozvolila da propada zbog nekog nebitnog Zole koji je sa njom samo iz interesa! On je nju navukao na kocku, ugojila se mnogo pored njega… Marija ne vidi drugi način da se sa svim tim izbori osim da je ignoriše, nadajući se da će je to zaboleti i da će ipak između porodice i Zole odabrati porodicu. Pre nego što će ući u rijaliti, ona je sve vreme plakala, a to je i te kako pogodilo Kristijana jer je video da Marija baš pati što je Miljana krenula stranputicom. Obećao joj je pomoć i rekao joj da se ne sekira jer je siguran da će udruženim snagama uspeti da je razdvoje od Zole. Čak joj je Kiki rekao:

Kristijan: „Vratiću ja Miksi na pravi put!“

‘Gospođa Marija, vratiću ja Miksi na pravi put, ona poštuje ono što ja kažem, obećao sam joj da ću joj pomoći sa kilažom, nateraću ja nju da ona zaboravi Zolu, makar morala da se zaljubi u mene, a pogodan sam da se to desi. Ne brinite vi, mi ćemo nju da uzmemo pod svoje, ima ona da zaboravi kako se Zola zove!’ Baš se potrudio da je umiri i donekle je uspeo, a Marija se nada da Zola uopšte neće biti deo Zadruge”, kaže izvor za STAR.
„Miljana kao da je zamađijana, ja sam i o tome počela da mislim. Sestre, otac, svi je se stide, niko ne može da veruje šta ona radi. Ali, dobro, videće ona brzo da je pogrešila, a tada će da kuka i zove mamicu!”, izjavila je Marija za STAR!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR