Star

6 Septembra, 2020 19:00

Miljana DIGLA PARE iz banke! Odmah nastao HAOS sa Zolom (PAPARAZZO FOTKE)

Miljana i Zola nikako ne mogu da se smire, pa svakog dana žive ko rogovi u vreći! Iako je ona zbog Zole prestala da priča sa majkom Marijom, pitanje je trenutka kada će njihova ljubav da pukne!

Paparaco STARA uhvatio ih je u centru Beograda kako se svađaju i to zbog para! Naime, njih dvoje su otišli u jednu banku kako bi Miljana podigla novac sa bankomata, a čim su izašli Zola joj je tražio pare da vrati neke dugove!

Miljana mu nije poverovala jer je ubeđena kako je hteo da se kocka, pa mu zato nije dala pare, i tu je nastao haos! Počeli su da se raspravljaju nasred ulice, a onda je Zola oteo Miljani mobilni telefon iz ruku.

Da li je na kraju popustila i dala mu pare koje je tražio ne znamo, pošto su ubrzo seli u taksi i otišli u nepoznatom pravcu. Kako saznajemo, oni će najverovatnije zajedno ući u Zadrugu 4 pa verujemo da će Miljana javno ispričati zbog čega se svađala sa Zolom prvi put kada je iznervira. Izgleda da će u Zadrugu opet morati da uđe i Marija Kulić, jer samo ona može da je obuzda.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR