Scandal

19 Septembra, 2020 15:00

ŠOK! Darko Lazić hteo da se ubije zbog Miljane! Zvala je hitnu da javi da sam UMRO!

Dok se takmičio u Zvezdama Granda, Darko Lazić preživeo je pravi pakao zbog Miljane Kulić! Drugim rečima, toliko ga je uhodila i maltretirala da je pomišljao i na ono najgore!

Pravila mu je pakao od života!

Naime, košmar Darka Lazića trajao je godinama! Miljana mu je pravila pakao kako je znala i umela! Nije joj bilo teško da naruči taksi iz Beograda i pošalje ga po Darka, a on dečko nema pojma o čemu se radi! Nesrećni momak tada je sve te troškove morao da plaća, a ništa bolje nije prošao ni Dušan Svilar kome je u nekoliko navrata slala vatrogasce i prijavljivala da njegova kuća u Subotici gori do temelja!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана

U to vreme mučni Darko menjao je kartice za mobilni na svaka tri dana zbog Miljane, ma svaki broj je uspevala da mu nađe i onda samo poruke, poruke, poruke… Osim njemu, slala je i njegovim roditeljima, ni njima nije davala mira – započinje naš izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) дана

Nema nastupa po Srbiji na kom je bio Darko, a da tu nije bilo Miljane. To nije moglo da se desi! Tamo se ona onda nacrta ispred bine i bulji u njega kao omađijana! Samo čeka da krene pauza ne bi li ga barem dotakla ili se očešala od njega… A znala je i da mu se sveti jer joj ne odgovara na pozive i poruke. U tim situacijama je zvala diskoteke i u Darkovo ime otkazivala nastupe. Na finalu Zvezda Granda u Areni ga je uhvatila trema. Plašio se da izađe na scenu jer ga je obasipala porukama, pa je čak u jednom momentu rekao: Ja ovo i ovu Miljanu više ne mogu da trpim! Ja ću da se ubijem! Srećom pa je tada pobedio! – prepričava nam izvor i nastavlja:

View this post on Instagram

🎤

A post shared by D U Š A N S V I L A R (@dusan_svilar_official) on

Pa zamislite koliko je daleko išla kad je zvala Hitnu pomoć i javila da je Darko umro i da treba da idu u njegovu kuću da pokupe leš. I Daretu je kao Svilaru slala vatrogasce usred noći, a uvek se predstavljala kao njegova sestra ili tako neka rođaka da ne bi bilo sumnjivo… Ma haos je pravila, a vidim ni sada se ne smiruje – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ