Scandal

15 Septembra, 2020 12:40

POPUT PSIHOPATE! Miljana terorisala Mišela Gvozdenovića, isplivao jezivi SNIMAK!

Majka Mišela Gvozdenovića je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila kroz kakve je sve neprijatnosti prolazila njena porodica zbog Miljane Kulić, a sada je isplivao snimak koji je potvrdio njenu priču.

Prolazili su kroz pakao zbog nje!

Naime, kontraverzna zadrugarka je pre nekoliko godina učestvovala u „Parovima” gde je do detalja opisala kako je progonila pevača i njegovu porodicu. Ona je istakla da je više puta više puta posećivala kuću Gvozdenovića, da im je bacala petarde, da se čak i krila u gepeku taksija, jer su oni počeli da proveravaju svako vozilo koje zastane ispred njihove kuće.

Sede u dvorištu Mišel, njegova majka, njegov otac i rođaci im došli. I sad oni večeraju, sede oni i ja prolazim taksijem oko 1 uveče i oni sede, Mišel im peva, zabavljaju se. I ja spustim sedeište u taksiju, otvorim prozor, i samo ovako bacim petardu i to onaj „Topovski udar“, a oni sede svi napolju i večeraju – pričala je Miljana sve vreme se smejući.

-A ja bacam baš ispred njih! Tri sam bacila! Bam, bam, bam! A oni misle da neko puca! Svi trk u kuću! Njegov otac posle izlazi, pa gleda levo-desnoJednom sakrila u gepeku taksija, a oni gledaju, mene nema – prepričavala je Miljana svoju avanturu koja je sada glavna tema „Zadruge 4“.

FOTO: ATA IMAGES