Scandal

29 Jula, 2020 16:14

DOBIO ŠUT KARTU? Iva urala na Filipa usred KAFIĆA, a za sve je kriva ova CICKA!

Pobednica Zadruge 3″ Iva Grgurić i njen dečko Filip Đukić posvađali su se u jednom beogradskom kafiću, i to navodno zato što Filip nije mogao da skine oči novih silikonskih grudi Ane Korać!

‘PETICE’ SU KRIVE ZA SVE!

Naime, Iva i Filip su po dolasku u kafić naručili piće dok su čekali Anu Korać i njenog verenika Davida Dragojevića. Kad su se Ana i David pojavili, svi su izljubili, pozvali konobara, naručili „tonu“ alkohola i sve vreme se smejali.

Prema pisanju Kurira, vrag je odneo šalu kada je Filipa udario alkohol u glavu pa je ispred Ive i Davida počeo da hvali starletine nove grudi.

„Nikad bolje s*se nisam video! Ivo, sutra ćemo i tebi da zakažemo operaciju! Treba da ugradiš petice kao Ana!”, ponavljao je Filip

„Čim malo popiješ, ponašaš se kao kreten! Muka mi je od tih ružnih fora.”, vikala je Iva na svog dečka

Iako je Filip pokušao da se izvini Ivi, ona nije želela da ga sasluša. Besno je napustila restoran i sela u taksi. Ana se, naravno, pravila luda iako je bila svesna da je ona delimično kriva za ovu svađu. Ona je, naime, u kafić došla samo u brusthalteru i sa otkopčanim sakoom koji savršeno ističe njene nove grudi!

NOVI SVET! TAJNA AFERA, ISPLIVALE FOTKE STANIJE I ANASTASIJINOG DEČKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ: ”KORONA MI JE UNIŠTILA KRV”! SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA PRAVI RAZLOG RAZVODA!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević