Star

16 Novembra, 2020 22:00

Brena i Boba PRODAJU KUĆU na Floridi za 2 MILIONA DOLARA!

Lepa Brena i Boba Živojinović otišli su pre deset dana na Floridu, ali ne da uživaju već kako piše magazin STAR, da vide šta će uraditi sa kućom koju tamo imaju, a za koju su troškovi postali preveliki budući da u njoj više niko ne živi.

Stižu dolari!

Kako smo saznali, oni su dobili ponudu da prodaju kuću na Floridi za dva miliona dolara, pa se sada premišljaju da li treba da prihvate ponudu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic)

U toj kući su ranije živeli sinovi Stefan i Filip dok su studirali u Americi, a Brena i Boba su ih posećivali dva puta godišnje. Sada ta kuća zvrji prazna, a mesečni troškovi za nju iznose oko 2.500 dolara, što je bacanje para. Kuća se inače nalazi u skupom kvartu Majamija na obali okeana, ima 400 kvadrata, tri spavaće sobe i dve gostinske sobe. Osim toga, ima jednu posebnu prostoriju u kojoj je velika teretana koju su opremili Filip i Stefan dok su živeli u Americi, a u dvorištu je veliki bazen. Cela porodica je emotivno vezana za tu kuću jer su tamo proveli mnoge lepe trenutke, ali su im godišnji troškovi održavanja ogromni, skoro 30.000 dolara. Ni njihovi sinovi više nemaju nameru da idu tamo, a iako je Stefan planirao da se vrati u Ameriku kada je batalio pevanje, on je ipak ostao u Beogradu – otkriva za STAR izvor blizak Živojinovićima i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Njima su nedavno ponudili dva miliona dolara za tu kuću i zato su Brena i Boba otišli da se sastanu sa agentom za nekretnine i da odluče šta im je najpametnije da urade. Ni u Americi više ne svetaju ruže, i svesni su da ako sada propuste priliku možda više neće imati tako dobrih ponuda za kuću, pošto cene nekretnina padaju svuda u svetu otkad hara korona. Brena je više za to da odmah prodaju kuću, a Boba još nije siguran. Postoji i mogućnost da je sada izdaju, ali kuća je velika i skupa pa je pitanje da li će lako naći stanare koji mogu da plaćaju i rentu i sve mesečne troškove. Dok to ne završe neće se vraćati iz Majamija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kako smo još saznali, Brena i Boba žele da se reše svih skupih nekretnina koje imaju po svetu, pa se tako nedavno pisalo da hoće da prodaju i stan u Monte Karlu.

Njima je sada najbitnije da imaju jahtu kojom leti mogu da krstare po Azurnoj obali, na njoj i spavaju, a uvek će moći da priušte luksuzni hotel kada hoće da uživaju. To im je sada i lakše, i isplativije nego da plaćaju porez svake godine i mesečne troškove – završava izvor magazina STAR.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ