Svet

18 Decembra, 2020 17:30

Komšija otkriva: „Darkovom ocu se nije ostvarila NAJVEĆA ŽELJA!”

Otac pevača Darka Lazića, Milan Lazić, preminuo je 13. decembra nakon što mu se usled operacije želuca pogoršalo zdravstveno stanje.

Nije mu se ostvarila najveća želja!

Naime, Darkov otac podvrgao se operaciji smanjenja želudca kako bi se poput svog sina rešio viška kilograma. Tokom operacije došlo je do nepredviđenih komplikacija, a porodica je od samog početka znala da se lekari bore za Milanov život i da su šanse da preživi veoma male.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Vest da Milan nije dobio ovu bitku dotukla je porodicu Lazić, a Darkove komšije iz Brestača imaju samo reči hvale za njegovu porodicu. Jedan komšija otkrio je da su pomagali lokalnu crkvu.

Oni su veliki vernici i uvek kad su bili u mogućnosti davali su priloge. Darko je naročito široke ruke. Duša me boli, jer znam da je Milan želeo da kad prođe korona sinu i snaji Marini, koju obožava, napravi svadbu kakav ovaj kraj ne pamti. Nažalost, ta želja mu se nije ispunila – rekao je komšija za SVET.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

A u novom broju tabloida SVET koji je u prodaji saznajte šta se desilo nakon operacije Darkovog oca, da li će pevač tužiti kliniku, ali i šta je poručio asistent lekara koji je operisao Milana Lazića.

NOVI SVET! Darko Lazić VAN SEBE, UBILI su mi oca, TUŽIĆU IH! Anastasija Ražnatović se UDALA! Boban Rajović otkriva:”Džej je na onaj svet PONEO TAJNU”!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET