Biljana Sečivanović
Star

2 Aprila, 2022 19:10

Bivša supruga došla po svoje: Biljani Sečivanović prepustila muža, ali sad traži kuću

Pevačica Biljana Sečivanović pred sudom je završila sa Danijelom Nedić, bivšom ženog svog sadašnjeg supruga Aleksandra Nedića, a tome se ni u najluđim snovima nije nadala.

Kako Kurir prenosti, Danijela je rešena da pred nadležim organima dokaže šta je sporno u vezi sa placem  na kom se nalazi kuća u kojoj sada žive Biljana i njen suprug. Plac je kupljen 2016.godine. Sečivanovićeva će biti pozvana u vidu svedoka.

– Tužila sam bivšeg supruga za podelu bračne imovine. Tražim svoj deo koji mi po zakonu i pripada. Sve smo zajedno stekli tokom 27 godina zajedničkog života. Teško sam podnela sve to što mi se desilo i samu činjenicu da mi se porodica rasturila zbog Biljane. Ona će takođe da bude na sudu. U medijima sam videla da je rekla kako je plac već bio kupljen, a kuća sagrađena i da kad je ona došla nije imala nijednu zamerku. Videćemo šta će reći u ponedeljak – govori Danjela za Kurir i objašnjava kako je došlo do razvoda sa Aleksandrom.

Pročitajte: SCANDAL! paparaco! Biljana Sečivanović – JE L TO OD MUŽA?!

Biljana Sečivanović

Bojan Vuković

– Mi smo bračnu zajednicu prekinuli 2018. godine tačno 9. januara. Tada je on napustio dom zbog Biljane. Sumnjala sam određeno vreme da su zajedno, ali više nema smisla pričati o tome. To je njegov izbor ja mu želim svu sreću ovog sveta. Imamo dvoje dece i najviše me boli što se spominje samo ćerka ne spominje se sin, a mi ih imamo dvoje – završava Nedićeva za Kurir.

Pročitajte: Tužna sudbina Biljane Sečivanović! Rodila dete čoveku koga nije volela! Porađala se dok su joj sahranjivali sestrića!

OVA IDEEE Biljana Secivanovic foto bv (28)

Bojan Vuković

 

AUTOR: STAR/Kurir

FOTO: Bojan Vuković