Bivša žena Željka Joksimovića svet portal
Svet

January 27, 2024 19:30

By

Ne kriju se: Bivša žena Željka Joksimovića prava je lepotica, a njena bliskost sa Takijem više nije tajna, on je sve rekao

Bivša žena Željka Joksimovića prava je lepotica

Vesna Joksimović odavno se razvela od popularnog pevača i kompozitora, ali i dalje nosi prezime bivšeg muža Željka Joksimovića i u odličnim su odnosima. Njihova ljubav planula je još u školskoj klupi u Valjevu odakle su oboje rodom. Venčali su se kada im je bilo 23 godine i u braku dobili  ćerku Minu.

Ona je danas velika devojka, prelepa je na majku, a na oca je povukla muzički talenat, pa je posle diplomiranja na  FMU, uspešno završila i master.

Iako bivša žena Željka Joksimovića odavno nije u braku sa poznatim pevačem, on je čak tražio da se poništi i njihov crkveni brak kako bi se pred Bogom venčao sa Jovanom, između njih ne postoje nesuglasice i oboje veoma brinu o ćerki. Vesna je u prisnim osnosima i sa njegovim roditeljima. Željkova majka koja se takođe zove Vesna i javno je hvalila bivšu snajku.

Bivša žena Željka JoksimovićaSvet novine, Svet portal

Facebook Vesna Joksimović

Bivša žena Željka Joksimovića ima dva fakulteta

“Uvek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao ćerka”, rekla je jednom prilikom i dodala: “Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često, a nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće, udaljile smo se. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i od tada je među nama neka distanca.”

Bivša žena Željka Joksimovića je posle razvoda nastavila svojim putem i živi povučenim i mirnim životom. Završila je studije psihologije i filozofije, a veoma je aktivna na društvenim mrežama gde ima mnogo pratilaca. O bivšem mužu ne govori, ali jednom prilikom je na silna pitanja zašto im je propao brak, iznela svoj stav:

“Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija. Dok je lepo nek traje, i onda adio. Eto vam odgovor”, napisala je Vesna na svom Instagram profilu.

Bivša žena Željka JoksimovićaSvet portal, Svet novine

Instagram

Bivša žena Željka Joksimovića ostala u dobrim odnosima sa bivšom svekrvom

Ovih dana, mnoge je  iznenadila fotografija na Vesninom Fejsbuku, a na kojoj se Vesna nalazi u veselom društvu Takija Marinkovića i Vite Tarota, bivšeg učesnika Parova i poznavaoca ezoterije. Taki, otac Zadrugarke Maje Marinković, tvrdi da su Vesna i on prijatelji preko 15 godina, a rado je objasnio i kako se druže.

Pročitajte:  Kako je Željko Joksimović pao na Jovanu: Kada je to video bilo mu je jasno da ona prava

„Vesna i ja smo stari prijatelji, ona je jedna super dama. Okupljamo se svi zajedno u jednom privatnom lokalu, viđamo se jednom nedeljno. Ona ima divnu ćerku i baš smo mnogo dobri prijatelji. Ništa ljubavno.”

“Željka sam upoznao još kada je došao u Beograd, devedesetih godine. U restoranu Tores smo se upoznali, ali tada nisam poznavao Vesnu. O njoj sve najlepše imam da kažem, nedavno joj je umro otac, pa prolazi kroz težak period”, rekao je Taki za novi broj Sveta.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, facebook