Bivša žena Željka Joksimovića svet tabloid svet portal svet
Svet

November 10, 2023 10:25

By

Šta će Željko na ovo da kaže: Joksimovićevu bivšu ženu sada grli ovaj poznati, stariji muškarac (foto)

Bivša žena Željka Joksimovića u zagrljaju poznatog astrologa

Vesna Joksimović, bivša žena Željka Joksimovića privlači pažnju gde god da se pojavi, a zbog svog atraktivnog izgleda česta je tema muških komentara na Instagramu. I dok joj jedni udeljuju komplimente, drugi znaju da budu i nepristojni. No, čini se da Vesnu to nimalo ne uznemirava, jer ne pretsaje da objavljuje provokativne fotografije.

Bivša žena Željka Joksimovića svet portal svet tabloid svet

Instagram

Ipak, ni na jednoj fotografiji koju deli sa svojim pratiocima na Instagramu, nema muškaraca, pa se stiče utisak da je bivša žena Željka Joksimovića godinama slobodna. Međutim, pre nekoliko dana objavila je sliku sa jednim javnosti dobro poznatim muškarcem, što je mnoge iznenadilo.

Pročitajte Bivša žena Željka Joksimovića ponovo provocira Jovanu – Voditeljkina reakcija je iznenađujuća

Na slici koja je osvanula na Vesninom profilu je astrolog Vita Tarot, koji pevačevu bivšu drži u čvrstom zagrljaju dok u pozadini ide Pejovićeva pesma “Jednom se živi zar ne”.

Bivša žena Željka Joksimovića svet portal svet tabloid svet

Instagram

Nije poznato u kakvom su odnosu Vesna i Vita, ali je dobro poznato da on važi za velikog zavodnika, te da su ga povezivali sa mnogim poznatim starletama.

Široj javnosti je postao poznat zbog učešća u rijalitiju “Parovi”, a o njemu se pisalo i zbog eksplicitnih snimaka koji su se pojavili na internetu.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM