Raskid Aleks i Cara
Svet

11 августа, 2023 18:15

By

Dejan poslao šokantan video Caru: Evo šta je Filip video na njemu, pa momentalno ostavio Aleks

Prošlost Aleks Nikolić uništila joj vezu s Filipom

Filip Car ostavio je Aleksandru Nikolić bez velike pompe i mnogo objašnjenja. S druge strane ona ne prihvata njihov raskid i nada se pomirenju, ali Car ne može da pređe preko onoga što je saznao.

Pročitajte Filip Car otkrio razlog raskida sa Aleks – Ovaj poznati muškarac je umešan u sve, viđala se s njim iza Carevih leđa 

Prošlost Aleks Nikolić

Ata images

Iako Aleksandra tvrdi da je Filip ostavio zbog ljubomore, istina je kako saznajemo ipak drugačija. On je odlučio da raskine veridbu kada je do njega došla informacija da su dve osobe poznate javnosti urinirale po Aleksandri, a ta priča je krenula od Dejana Dragojevića.

Pročitajte Sad je definitivno kraj – Ova poznata devojka razlog je raskida Filipa i Aleks, a evo i dokaza FOTO 

Prošlost Aleks Nikolić

Rajko Ristić

– Dejan je na Instagram okačio sliku krompira, znate da Cara zovu ‘krompirko’, taj krompir je Dejan stavio u wc šolju i dodao mu u fotošopu plavu kosu i slikao kako urinira po tome. Pored slike napisao je Vita Tarot i Bojović. Oba imena su poznata javnosti. Kada je do Cara došla informacija da se po gradu priča kako je rijaliti igrač koji može Aleksandri deda da bude, navodno, urinirao po njoj, smučio mu se život. Dejan je za sve kriv, uspeo je na kraju da ih razdvoji. Nije on direktno javio Filipu, ali je okačio na duštvene mreže i određene informacije poslao ljudima za koje je znao da će Caru da prenesu detalje. Filip je rešio da uprkos tome što voli Aleksandru preseče odnos i nastavi dalje sam, jer od kada su napustili Zadrugu previše je priča došlo do njega.

Pročitajte Istina o putovanju u Pariz – Cara došli da hapse, Aleks našla prve karte za let i pobegla zajedno sa njim

Prošlost Aleks Nikolić

Bojan Vuković

– Aleksandra se čudi što je ljubomoran, pa kako da ne bude, kada mu stalno javljaju neke tračeve i iskaču neki rani radovi. Nije ni njemu ovo lako palo, u Parizu im je bilo sjajno, nije očekivao ovakav šok po povratku. Ona ćuti kao mala maca i pravi se da ništa ne zna, čeka da ga prođe – kaže za Svet dobro obavešten izvor. Prošlost Aleks Nikolić će je izgleda progoniti u svim vezama.

Dejana Dragojevića mnogi osuđuju što je prešao u islam, Car i Aleksandra su ga takođe više puta prozvali zbog toga, a on je i tad našao priliku da oplete po bivšoj.

Pročitajte Filip Car saopštio da je raskinuo sa Aleks, ona mu brutalno odgovorila – Oglasila se i njena majka

Prošlost Aleks Nikolić

Pink printscreen

– Bar nisam prodao telo za porciju ćevapa upola s lukom i ne tetoviram verske stvari po sebi po kojima će neko da urinira za papir obojen ljubičasto. Tim ljudima je zabranjen ulaz u islamske zemlje ne zbog šverca, tkanine i robe, nego zbog šverca tela svog.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN