Ćerka Aleks Nikolić i Filipa Cara svet portal svet
Svet

April 17, 2024 19:30

By

Posle preteškog porođaja na svet stigla devojčica kojoj je Aleks dala retko ime: Majina reakcija sve iznenadila

Ćerka Aleks Nikolić i Filipa Cara dobila neobično ime

Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić danas se porodila i na svet donela naslednicu. Ćerka Aleks Nikolić i Filipa Cara dobila je ime Leona, koje nije baš često u Srbiji, dok je u Hrvatskoj veoma popularno.

Ćerka Aleks Nikolić i Filipa Cara svet portal svet

Instagram

Ovim povodom oglasio se Bruno Uremović, prijatelj Filipa Cara, koji je za Pink otkrio kako je protekao Aleksandrin porođaj. Filip je, kako je rekao, u to vreme spavao, jer je od pet ujutru iščekivao Aleksandrin porođaj, pa je legao da odmori tek kada je njegova naslednica stigla na svet.

Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

Porođaj traje od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus. Prvo nisu hteli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću rodila je zdravi devojčicu – rekao je Bruno, pa dodao.

Ćerka Aleks Nikolić i Filipa Cara svet portal svet

Instagram

– Car nije cele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije – poručio je Bruno za Pink.rs.

Ćerka Aleks Nikolić i Filipa Cara obradovala i učesnike Elite

U Elitu je danas stiglo pismo kojim su učesnici rijalitija obavešteni da su bivši rijaliti par Aleks i Car postali roditelji. Pismo je pročitala Careva bivša devojka, Maja Marinković, čija reakcija je sve iznenadila.

Ćerka Aleks Nikolić i Filipa Cara svet portal svet

Youtube printscreen

– Draga elito, sa vama želimo da podelimo jednu lepu vest, Aleks Nikolić je danas na svet donela prelepu devojčicu koja je teška 4 kg. Čstitamo Filipu Caru i njoj na prinovi – pisalo je u pismu koje je Maja kroz smeh pročitala, a na kraju je i ona, kao i ostali rijaliti učesnici čestitala Aleksandri i Filipu.

Podsećamo, Filip i Aleks su raskinuli pre nekoliko meseci, ali su ostali u dobrim odnosima uz reči da će zajedno brinuti o naslednici, međutim, pre nekoliko dana pojavila se vest da se par pomirio, te da će uskoro biti održana svadba.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: PINK.RS

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM