goca trzan svet novine svet portal
Svet

April 30, 2024 17:00

By

Zajedničko dete nam je oduvek bila želja… Goca Tržan rasplakala sve, evo od čega je strahovala

Goca Tržan imala je jedan jedini strah

Goca Tržan i Raša Novaković dugi niz godina u skladnom su braku, a budući da im se nije ostvarila velika želja da imaju zajedničko potomstvo, u jednom trenutku razmatrali su opciju usvajanja deteta. Svima je već dobro poznato da pevačica iz prethodnog braka ima ćerkicu koju je njen sadašnji izabranik prihvatio kao svoje dete, međutim kako Leni nisu uspeli prirodnim putem da podare batu ili seku, oni su se opredeli za medicinsku pomoć.

goca trzan svet novine svet portal

ATa images

Goca Tržan otkrila zašto nisu mogli da usvoje bebu

Mnoštvo pokušaja vantelesne oplodnje nije dalo rezultate, te su Goca i Raša Novaković doneli odluku o usvajanju deteta.

Pročitajte Brena je nadobudna, druži se iz interesa – Pevačka zvezda bez zadrške oplela po Lepoj Breni

Tu su naišli na zakonske prepreke, kako je i sama pevačia jednom prilikom otkrila, ona i Raša nemaju priliku da usvoje novorođenu bebu jer prema našem zakonu, razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

goca trzan svet novine svet portal

Ivan Vučićević

– Procedura oko usvajanja dece je jeziva jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima. Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke i koji će pokušati da uradi nešto da se te procedure ubrzaju.

Pročitajte Nisu se još zvanično ni razišli, a Goca Tržan već našla drugog – Sve je priznala

– Pošto ne možemo da usvojimo bebu, Raša i ja smo se dogovorili da izaberemo dete koje ćemo finansijski pomagati – otkrila je jednom prilikom za “Gloriju” Goca, koja je sada na ovu osetljivu temu govorila u svojoj emisiji ”Ako progovorim” sa istim sagovornikom, Sergejem Ćetkovićem koji je i sam otac dve usvojene devojčice.

goca trzan svet novine svet portal

Foto: Instagram

Goca Tržan otkrila svoj najveći strah

– Radomir i ja smo pričali o usvajanju. Reći ću ti koji je moj strah kada je usvajanje u pitanju. Mislim da je to nešto najlepše što čovek može da da drugom ljudskom biću, a to je sigurnost, ljubav, budućnost

Pročitajte Goca Tržan živela u jezivim uslovima, nije imala šta da jede, od nehigijene imala ožiljke po licu – Pevačica otkrila detalje iz života

– Pre svega budućnost, da ga spaseš od nečeg što je potpuno neizvesno i ko zna kako bi izgledalo da nema tebe – otvorila je dušu pevačica otkrivajući svoj najveći strah:

– Ja sam beskrajno emotivna isto koliko i ti, toliko se dajem i ja se bojim da mi usvojimo dete i volim ga kao što volim Lenu i da jednog dana se desi kao u onim američkim filmovima. Da dete poželi da se vrati svojim biološkim roditeljima, ja mislim da bi mi se srce raspuklo na 500 miliona komada – bila je iskrena Goca Tržan ranije je pisao Story.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram