Futina odluka
Svet

March 29, 2023 17:45

By

Posle odlaska najmilijih ima samo jednu odluku, Futa progovorio o budućnosti: Marini bi bilo drago…

Futina odluka njegovu porodicu bi oduševila

Aleksandar Futa Radulović izgubio je čitavu porodicu, sina Miloša pre petnaest godina, a zatim u dve godine otišli su put nebeskih zvezda supruga Marina Tucaković koja je izgubila bitku protiv kancera i u decembru prethodne godine iznenada je preminuo Milan Radulović Laća pod nepoznatim okolnostima u Izraelu.

Pročitajte: Futa izgubio celu porodicu, a sada ga je zadesila još jedna nesreća

Futina odluka

Ata images

Njegovi najbliži prijatelji kažu da se kompozitor ne oporavlja od gubitka najmilijih, ali koliko je čovek snažan sazna tek kada ga pogode velike tragedije. Zato je Futina odluka da nastavi dalje sa životom naišla na oduševljenje svih. Naime, biografski film “Nedelja”, koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre dve nedelje, a jedna od ključnih uloga upravo je pripala Marininom suprugu.

Pročitajte: Nije dobro – Rasplakaćete se kada čujete šta je Futa uradio posle Laćine sahrane

Futina odluka

Instagram

Kako Kurir saznaje, Futa se ovim filmom vraća na velika vrata, posle dve porodične tragedije koje je doživeo u prethodnom periodu. Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za Kurir i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

Pročitajte: Pretužne scene sa sahrane sina Marine Tucaković – Futa nem od bola FOTO i VIDEO

Futina odluka

Ata images

– Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago – poručio je ljubazno Futa.

Na pitanje novinara “kako je”, istakao je da je dobro koliko može da bude i da nešto radi pomalo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ivan Vučićević