laća napravio spisak
Star

November 18, 2021 18:00

By

Laća napravio SPISAK zvanica za Marininu komemoraciju! Postoji i lista ZABRANJENIH!

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Laća. Kako Star saznaje, već je angažovao ekipu da se sve organizuje i pripremi na nivou, a pobrinuo se i da pojedinima unapred onemogući da se pojave.

Laća napravio spisak zvanica!

Iskreno, ne znam šta radi Laća osim što je bio u Skupštini grada da traži dozvolu za komemoraciju. Već je podelio zadatke ljudima koji mu pomažu i uveliko se sve to priprema. Ja radim nešto potpuno drugo. Čak ne znam ni kome šalje pozivnice, a kome ne za taj dan. Ima još vremena do tada, čuće se sve na vreme. On će sva obaveštenja staviti na društvene mreže – rekao je Futa, a Marinina bliska prijateljica kaže da Laća neće svima dozvoliti da prisustvuju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милан Лаћа Радуловић (@laccaofficial)

Kada smo pričali o salama za komemoraciju, Laća je želeo da to bude negde gde ne može svako da uđe. Ne želi padobrance, to neće tolerisati po cenu skandala. Objasnio mi je da će svi koji treba da se pojave biti obavešteni i pozvani, ali mi je naglasio da postoji i crna lista. Nema ljutnje, ali svakako će se mnogi estradnjavci iznenaditi – kaže ona za Star.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ