Film o Džeju
Svet

October 9, 2023 15:55

By

Ceci pripala posebna uloga u Džejevom filmu: Rasplakaće gledaoce već na početku filma

Film o Džeju Ramadanovskom biće prikazan 6. decembra

U decembru mesecu navršiće se tri godine otkad nas je napustio Džej Ramadanovski, jedan od najvoljenijih pevača na našim prostorima. Premijera ovog ostvarenja planirana je za 6. decembar, baš na godišnjicu njegove smrti.

Film o Džeju

Ivan Vučićević

Film o Džeju oživeće brojne trenutke iz života legendarnog pevača, a kako piše Telegraf, Ceca Ražnatović, Džejeva bliska prijateljica, dobila je posebnu ulogu u njemu. Tačnije, folk diva će otpevati naslovnu numeru.

Pročitajte Istina o Džeju, ćerka Marija otkrila kakav je bio – Posvetila mu i pesmu

– Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi, a jako mu se dopala. Pesma je ostala u “fioci” sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem – govori izvor blizak reditelju.

Film o Džeju

Ata images

– Dugo su se razmišljali ko bi od njegovih kolega mogao da otpeva naslovnu numeru i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca, jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja – završava priču izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES