Star

February 12, 2022 14:00

By

Frka zbog gluposti i laži? Bivša žena stopirala snimanje filma o Džeju!

Porodica Džeja Ramadanovskog danima je u šoku jer je scenario za film „Nedelja” uveliko odobren kao i sredstva za snimanje, a njih niko navodno nije ni kontaktirao. Zbog toga je porodica insistirala da se sve stopira, te da se, kako za “Star” kaže Džejev kum Rule, obavi hitan sastanak sa najužim članovima.

Bivša supruga Nada želi da ispriča svoju stranu priče

FOTO: GAJA

– Za mesec dana će biti sastanak sa Omega produkcijom, na koji će ići Andrijana, ali i Marija i Ana. Naša želja je da film bude istinit, a ne kako je prvobitno planirano, odnosno kako su naveli da bude njegov život od rođenja do koncerta na Sajmu 1991. godine. Njegov život postoji i posle te godine. Mnogo je bio glup scenario, nikom nije jasno kako je uopšte prošao komisiju Filmskog centra, ali porodica nije htela ni da čuje da se to tako realizuje. Odmah su reagovali Džejovi prijatelji sa Dorćola i familija i stopirali snimanje – objašnjava Rule.

PROČITAJTE: DŽEJEVA ĆERKA ANA IZGUBILA BEBU KOJU JE ČEKALA SA ADILOM: Ramadanovski jedva zadržao SUZE, bila je u 3. mesecu!

Foto: Bojan Vuković

Film je zamišljen potpuno drugačije od ekranizacije “Toma”, a Nada, bivša supruga Džeja Ramadanovskog takođe želi da da svoj doprinos u njegovu čast.

– Film će biti iz dva dela. Porodica ne želi da to bude film poput onog o Tomi Zdravkoviću, pa je ispalo da Lepa Lukić samo psuje, Kalezić leži u bolnici, a Šaban švercuje cigarete. Gluposti. Zato su odmah reagovali. Niko ih nije kontaktirao, niko nije pitao za detalje, kao ni za dozvolu za snimanje. Ako se sve dogovore, pored ćerki Ane i Marije, devojke i menadžerke Andrijane i njegova bivša žena Nada želi da učestvuje i da svoju stranu priče. Učestvovaću i ja kao njegov kum i saradnik i nekoliko Dorćolaca koji su obeležili njegov život. Trenutno razmišljamo i ko bi od mlađih glumaca mogao dobro da ga odigra i ko bi imao baš taj njegov fazon, koji je uvek bio pun anegdota i smeha – otkrio nam je kum Rule koji se nada da će sa producentima naći zajednički jezik, kako projekat koji je od države dobio 20 miliona dinara ne bi propao.

PROČITAJTE: Aleks u PANICI da Dejan ne sazna! Ovo je tajna koja će je skupo koštati!?

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković / GAJA