Udovica Siniše Mihajlovića
Svet

January 22, 2024 11:45

By

Poslednji trenutak iz postelje Arijana će pamtiti dok je živa: Reči koje su Mihu odvele u večni mir

Udovica Siniše Mihajlovića otkrila kako je izgledao poslednji trenutak sa Mihom

Udovica Siniše Mihajlovića, Arijana Mihajlović, gostovala je na jednoj italijanskoj televiziji, gde je iznela potresne detalje o smrti svog muža, najpoznatijeg golgetera.

Udovica Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

Udovica Siniše Mihajlovića priznala najbolniji trenutkan pred Mihinu smrt

Istakla je da je mesec dana pre smrti Mihajlovića znala za kobni trenutak, ali da je odlučila da mu to ne saopšti. Udovica Siniše Mihajlovića provela je poslednje momente svog života pored njega, zajedno sa svojom decom i kaže da je bilo jako bolno u momentima kada je Miha izdahnuo.

Pročitajte Evo kako je izgledao Miha neposredno pred umiranje, Arijana objavila pretužnu sliku FOTO

– I posle odjednom samo se osetio loše, ali najlepša stvar, naravno pod navodnicima ‘najlepša’ je bila ta što u tom trenutku smo svi bili tu, moja deca, njegov najbolji drug, moja majka, unukica, videli smo da je počeo otežano da diše, postavili smo se oko njega, ja sam ga uzela za ruku i rekla mu: ‘Ljubavi, ne brini se, postaraću se ja o deci, idi’, jer on nije uopšte hteo da ode, i čim sam to rekla, nije mogao više, preminuo je – rekla je udovica Siniše Mihajlovića.

Udovica Siniše Mihajlovića

Foto: Instagram

Udovica Siniše Mihajlovića ove godine u Mhinu čast obeležila Svetog Nikolu

Podsećanja radi, Sinišini naslednici ove godine nastavili su očevu tradiciju, pa je tako na stolu za Svetog Nikolu bila ikona, sveća i slavska trpeza. Njegov brat Dražen Mihajlović podelio je dirljivu fotografiju iz porodičnog doma, gde je na slavskoj trpezi postavljen kolač, sveća, žito, kao i ikona sveca a učenje koje im je Miha preneo ovom svetom danu svi su zdušnu prihvatili uključujuči i Arijanu koja veoma pooštuje Srbiju.

Pročitajte Teške i potresne scene iz postelje, Arijana se moli za supruga – Nove slike Siniše Mihajlovića rasplakale javnost (foto)

Preminuo je 16. decembra 2022. godine posle duge i teške bolesti. Povodom njegove smrti italijanska premijerka Đorđa Meloni napisala je:

Udovica Siniše Mihajlovića

Instagram

– Borio si se kao lav na terenu i u životu. Bio si primer i ohrabrivao si mnoge koji se suočavaju sa bolešću. Opisivali su te kao čeličnog čoveka, a pokazao si da imaš veliko srce. Bio si i uvek ćeš biti pobednik. Zbogom, Siniša Mihajlović. Bivši šef vlade Italije Đuzepe Konte se takođe javno oprostio od Mihajlovića. U Muzeju FK Crvena zvezda je 17. decembra otvorena knjiga žalosti povodom njegove smrti. Sahranjen je na groblju Kampo Verano u Rimu 19. decembra 2022.

Posthumno je odlikovan Ordenom Republike Srpske sa zlatnim vencem, orden je Sinišinoj majci Viktoriji Mihajlović uručio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: Instagram