Supruga Siniše Mihajlovića svet portal
Svet

December 19, 2023 22:00

By

Nikad zaboravljeni Miha i dalje živi: Porodica proslavila Svetog Nikolu, Arijanin potez oduševio Srbe (foto)

Siniša Mihajlović sahranjen je na Svetog Nikolu a istu slavu slavi i njegova porodica

Siniša Mihajlović sahranjen je na Svetog Nikolu a njegova porodica danas se okupila i obeležila krsnu slavu kako bi odala počast svom nikad zaboravljenom Mihi.

Siniša Mihajlović sahranjen

Foto: Instagram

Siniša Mihajlović sahranjen je na Svetog Nikolu

Nekadašnji veliki as jugoslovenskog, evropskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović biće ispraćen na večni počinak u Rimu 19.12.2022. gde je proveo najveći deo svoje uspešne karijere. Siniša Mihajlović sahranjen je a obredu su prisustvovale Mihina velika porodica i brojne ugledne ličnosti koje su imale čast da sarađuju s njim.

Pročitajte Srbija zauvek u srcu – Siniša MIhajlović nikad nije zaboravio svoju zemlju, rajska vila krije poseban detalj FOTO

Slučaj je hteo da jedan od najvećih sportista na našim prostorima bude ispraćen u večnost na Svetog Nikolu, praznik kojim se slavi svetac koji je imao posebno u Mihajlovićevom životu. Naime, Siniša Mihajlović i njegova porodica obeležavali su Svetog Nikolu kao svoju krsnu slavu, a zbog toga su njegovi ostaci uneti u njegov porodični dom baš na ovaj praznik.

Siniša Mihajlović sahranjen

Instagram

Siniša Mihajlović sahranjen je na Svetog Nikolu a evo ko je bio uz njega u poslednjim danima

Nakon toga, kovčeg je prenet ka stadionu Olimpiko, na kom je Siniša nastupao za Lacio, da bi potom bio odnet u crkvu Sveta Marija delji Anđeli i dei Martiri. To nije sve – stadion imena “Sveti Nikola” u Bariju mesto je na kom je naš Miha bio najsrećniji u svojoj dugoj i uspešnoj karijeri. Baš tu je 1991. godine FK Crvena zvezda, čiji je Siniša bio istaknuti član, postala prvak Evrope. Kako je ispričala medicinska sestra Irena, Srpkinja koja radi u rimskoj bolnici u kojoj je sportista bio hospitalizovan, ona je bila uz njega u poslednjim danima. Pored kreveta mu je, kako je otkrila, stavila – ikonu Sv. Nikole.

Pročitajte Unuka i vanbračni sin ispraćaju Mihu na večni počinak – Slika Sinišine ćerke s bebom u naručju tera na suze FOTO

– Od kada je smešten u bolnicu bila sam uz njega, uz negu i poštovanje stavila sam pored njega ikonu Svetog Nikole. Bila sam uz njega i njegovu divnu porodicu do kraja – kratko je izjavila. Siniša Mihajlović sahranjen je na današnji dan a za njim i dalje tuguju svi koji su imali priliku usko da sarađuju pisao je Glossy.

Siniša Mihajlović sahranjen

Ata images

Siniša Mihajlović sahranjen je na Svetog Nikolu, porodica se okupila u njegovu čast

Danas, porodica Mihajlović okupila se u Rimu kako bi proslavila krsnu slavu “Svetog Nikolu”.

Pročitajte Nije imao simptome, sve je bilo uobičajeno – Kako je Siniši Mihajloviću otkrivena leukemija

Sinišini naslednici nastavili su očevu tradiciju, pa je tako na stolu bila ikona, sveća i slavska trpeza. Njegov brat Dražen Mihajlović podelio je dirljivu fotografiju iz porodičnog doma, gde je na slavskoj trpezi postavljen kolač, sveća, žito, kao i ikona sveca a učenje koje im je Miha preneo ovom svetom danu svi su zdušnu prihvatili uključujuči i Arijanu koja veoma pooštuje Srbiju.

Siniša Mihajlović sahranjen

Instagram

Siniša Mihajlović sahranjen

Instagram

Siniša Mihajlović sahranjen

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram