Bolest Siniše Mihajlovića
Svet

26 Septembra, 2022 11:25

Teške i potresne scene iz postelje, Arijana se moli za supruga… Nove slike Siniše Mihajlovića rasplakale javnost (foto)

Bolest Siniše Mihajlovića vratila se po drugi put, ali nema predaje

Veliko ime u svetu sporta, trener Bolonje, divan suprug i otac, Siniša Mihajlović još uvek se bori sa opakom bolešću. Prošlo je skoro tri godine od dijagnoze koja je podigla svet na noge a čuveni Miha i dalje vodi bitku protiv ovog opasnog protivnika.

Pročitajte: Arijana Miihajlović ne želi da potone pored bolesnog muža – Fotografija izazvala oprečna mišljenja (foto)

Nedavno, bolest je dijagnostikovana po drugi put, a proteklih nekoliko nedelja proveo je u bolnici. Ipak, Miha je uspeo po ko zna koji put da se izdigne iz postelje i nastavi svoj život uz porodicu. Imali smo priliku i da vidimo kako Mihajlović izgleda nakon povratka bolesti – upalog i bledog lica, tužnih očiju ali čini se da se situacija ponovo opravlja.

Pročitajte: Ljubav jača od bolesti – Fotografija iz Sinišine bolničke postelje dira pravo u srce

Nova fotografija uspešnog golgetera rasplakala je javnost a podelila ju je supruga Arijana uz emotivan opis:

– Neću te ostaviti osim ako te ne ukradu od mene, znaš da sam ljubomorna. Moja stena – glasila je poruka neopisve ljubavi upućene suprugu koji se bori kao lav kroz najtežu životnu bitku.

Pročitajte: Siniša Mihajlović otkrio šta mu je prorekla Kleopatra – Od njenih reči se ledi krv u žilama

Foto: Instagram

Bolest Siniše Mihajlovića vratila se po drugi put – Supruga Arijana nije prestala da veruje i da se moli za njegovo zdravlje

Ako uporedimo slike od pre nekog vremena, onda su potresne scene iz postelje gde je Miha bio izuzetno mršav i bled, sada prošlost. Mihajlović, čini se sjajno funkcioniše, prvo zahvaljujući svojoj porodici, supruzi i deci a onda i sjajnim lekarima koji sve ovo vreme zdušno prate njegovo stanje i pomažu mu da se što bolje izbori sa jakim terapijama.

Siniša sada izgleda mnogo bolje, bravo!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram