Star

March 28, 2022 23:58

By

Siniša Mihajlović otkrio šta mu je prorekla Kleopatra! Od njenih reči se ledi krv u žilama!

Autobiografija Siniše Mihajlovića “Utakmica života” postala je jedna od najprodavanijih u Italiji.

U njoj je legendarni srpski fudbaler, sada trener Bolonje, otkrio malo poznate stvari iz svog života.

Siniša Mihajlović otkrio šta mu je prorekla Kleopatra!

U jednom delu svoje knjige, Siniša Mihajlović se posebno bavi proročanstvom koje je vezano za njega, preneo je reči koje je rekla 90-tih godina popularna proročica Kleopatra.

kleopatra

youtube/printscreen

Ona je tada rekla da će se Siniša razboleti u kasnijem dobu, a Mihajlović je sredinom 2019. godine šokirao Evropu kada je otkrio da boluje od leukemije. Nakon tri ciklusa hemioterapija i presađivanja koštane srži, nepunih godinu dana kasnije on se vratio normalnom životu i pobedio bolest. Nažalost, nedavno su mu se ponovo pojavili određeni simptomi.

Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh – rekla je Kelopatra pre 25 godina, što je Siniša otkrio u autobiografiji.

Poznatsvo Kleopatre i Mihajlovića počinje onog dana kada se pred proročicom pojavo Vladan Lukić sa fotografijom ekipe Crvene zvezde, a sve je opisano i objavljeno knjizi, kao i to da će se razboleti u kasnijem dobu, što se i dogodilo pre dve godine kada je Miha oboleo od leukemije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

U roku od nedelju dana doživeće nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće – rekla je navodno Kleopatra Vladanu Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića.

Mihajlović odbija da poveruje rečima “proročice” koje mu je preneo Lukić, ali samo četiri dana kasnije doživeo je saobraćajnu nesreću dok se sa drugom vraćao iz diskoteke. Udario ih je automobil za čijim se volanom uspavao vozač, srećom bez ozbiljnih povreda. Ipak, Mihajlović se posle toga setio “predviđanja”.

PROČITAJTE: Prelepa ITALIJANKA mu je rodila petoro dece! Ovo niste znali o karmičkoj ljubavi Siniše i Arijane Mihajlović!

U međuvremenu, počeli su i problemi u porodici. Mihajlović se nije osećao dobro, pa bi se tokom vikenda, kada bi mu roditelji dolazili u posetu u Beograd, često svađao sa njima. Otac mu se u to vreme žalio da ima probleme sa nesanicom, pa je sve to zajedno uticalo da poznati fudbaler Crvene zvezde prevlada svoj skepticizam i da se Kleopatri obrati za pomoć:

Žena vas je omađijala – rekla je Kleopatra igraču na njihovoj prvoj seansi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

Po savetu proročice Mihajlović je pregledao svoj stan, da bi pored jednog zida pronašao krpu u kojoj su bili umotani nokti i grančice oko koje su bile dlake.

Sve ovo je zbog svađe sa porodicom i prijateljima. Za nju su oni neprijatelji. Ne puštajte je u kuću i ne primajte nikakve poklone od nje – bio je savet koji je dobio Mihajlović od Kleopatre.

Ovo su neka od njenih proricanja koje je Mihajlović zabeležio u svojoj autobiografiji:

Tvoji roditelji se nikad neće vratiti u rodnu kuću. (Napustili rodno Borovo tokom rata). Neko iz vaše porodice će nositi uniformu. (Brat policajac).

Imaćete puno dece, više od četvoro, ali jedno od njih neće živeti sa vama. (Mihajlovićev najstariji sin Marko, živi sa majkom, dok iz braka sa Arijanom ima petoro dece).

Igraćete u Italiji i tamo ćete dugo ostati. Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh – rekla je slavnom Mihajloviću Kleopatra.

PROČITAJTE: Ana Bekuta snimila prvu pesmu posle Mrkine smrti! Otpevala je u duetu sa mladom koleginicom!

IZVOR: OBJEKTIV

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM