bivša ljubav Siniše Mihajlovića svet portal
Svet

February 11, 2024 19:30

By

Ljubav Anči i Siniše Mihajlovića bila je bajka, a onda je život postao borba samohrane majke

Bivša ljubav Siniše Mihajlovića bila je ova pevačica

Jedna od najpopularnijih pevačica tokom devedesetih godina, Andrijana Anči Dabetić bila je u kratkoj emotivnoj vezi s jednim od najboljih fudbalera sa ovih prostora Sinišom Mihajlovićem.

bivša ljubav Siniše Mihajlovića svet portal

Instagram

Bivša ljubav Siniše Mihajlovića otkrila detalje njihovog poznanstva i veze

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je pre dve godine u 54. godini posle višegodišnje borbe s leukemijom, a godinama je bio u skladnom braku sa italijanskom voditeljkom Arijanom Rapaćoni sa kojom je dobio petoro dece.

Pre nego što je stupio u brak s lepom Italijankom, Siniša je važio za miljenika žena, a manje poznato je da bivša ljubav Siniše Mihajlovića bila pevačica Andrijana Anči Dabetić sa kojom je bio u kratkoj emotivnoj vezi tokom 1994. godine.

Pročitajte Supruga Siniše Mihajlovića konačno otkrila celu istinu – Njene reči bole, a mnogi će je i osuditi

Nakon tragične vesti o Mihajlovićevoj smrti, Andrijana je otkrila kako će zauvek pamtiti slavnog sportistu.

“Zaista me je pogodila ova vest. Žao mi je prvenstveno njegove porodice koja je ostala bez sina, brata, oca i supruga, a zatim i svih nas koji smo ga poznavali i uverili se kakva je legenda i čovek bio. Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život”, istakla je nekadašnja jugoslovenska misica i pevačica Anči za “Grand”.

bivša ljubav Siniše Mihajlovića svet portal

Foto: Instagram

Ona se tada osvrnula i na svoju kratku priču sa Sinišom, koja je okončana jer su imali previše obaveza.

“Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom”, rekla je ona.

bivša ljubav Siniše Mihajlovića svet portal

Foto: Rajko Ristić

Anči je dodala i da nije želela da postane “samo žena fudbalera”, kao i da su Siniša i ona ostali u dobrim odnosima.

“Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Isto tako, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva, tri puta na nekim dešavanjima. Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji”, rekla je Anči.

bivša ljubav Siniše Mihajlovića svet portal

Foto: Instagram

Bivša ljubav Siniše Mihajlovića sada živi kao samohrana majka

U međuvremenu se Anči povukla s javne scene kako bi se posvetila porodici, a nikada nije saopštila identitet oca svog sina Marka. Ipak, pričala je o tragediji koju su oni kao porodica doživeli, budući da je rano ostala bez svog partnera.

“Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome”, izjavila je jednom prilikom Anči za Svet.

Nije želela da se piše o tragičnom iskustvu koje su njen sin i ona doživeli, ali ne krije da joj je bilo veoma teško. Morala je, međutim, da se posveti detetu i zato je nastavila dalje hrabro.

“Marko i ja smo sami od njegove treće godine, imali smo dovoljno vremena da se naviknemo na takav život. Sada je sporno što su njemu lude godine, ali i meni, onda je to ratno stanje u kući. Da staneš ispred vrata našeg stana u jednom momentu bi čuo ljubav, kuco, maco. U drugom momentu nastaje vriska, kaže da ga smaram, ali je sve to normalno”, rekla je ona.

Pročitajte Proročanstvo Siniše Mihajlovića se obistinilo – Porodica pokazala dokaze, broj 22 krije tajnu (foto)

Andrijana je istakla da se trudi da sina nauči pravim životnim vrednostima i da će učiniti sve da ga izvede na životni put. On se odlično snalazi u školi i bavi sportom.

“Naučili smo nekako da prepoznamo jedno drugo i da balansiramo. Moram da kažem da je stvarno jako teško i ja se divim svim samohranim roditeljima, ženama posebno. On se sledeće godine upisuje u srednju školu, pa će imati novo društvo, njemu je centar sveta fudbal i škola. Za sve ovo čovek mora da ima čelične nerve, a ja sam tanka sa živcima, snalazimo se nekako”, zaključila je ona.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić, Instagram