Trudna ćerka Siniše Mihajlovića svet portal svet
Svet

April 15, 2024 14:30

By

Rasplakala porodicu: Ćerka Siniše Mihajlovića objavila da je trudna a zbog imena Srbija će biti ponosna na nju

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića, vest rasplakala porodicu

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija Mihajlović, a vest je otkrila nedavno u jednoj emisiji. Njena porodica postaće bogatija za još jednog člana u nastavku saznajte i kog je pola beba.

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića svet portal svet

Ata images

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića – Emocije preplavile porodicu 

Gostujući u jednoj emisiji trudna ćerka Siniše Mihajlovića otkrila je da čeka sina, a onda i da planira da mu da ime po svom pokojnom ocu. Ova vest obradovala je sve ljude koji su pomno pratili Sinišinu karijeru i život do poslednjeg dana.

Pročitajte Danas je u Breninom domu trebalo da se slavi – Umesto toga suze i tuga

Vest o njegovoj smrti sve je rastužila, ali zahvaljući njegovoj porodici koja ga veoma često spominje kako u javnosti tako i na društvenim mrežama, on i dalje živi među nama.

Vidržinija je bila veoma bliska sa ocem, kao i sva ostala njegova deca, a ovim potezom pokazala je koliko joj je otac značio i kakvo poštovanje je prema njemu gajila.

Pročitajte: U Italiji su svi u suzama – Dirljivim rečima opraštaju se od Siniše Mihajlovića

Da podsetimo, Virdžinija se udala za 17. juna prošle godine za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka sa kojim ima ćerku. Par je presrećan što u njihov dom stiže i naslednik, čije puno ime će biti, kako je Virdžinija navela – Leone Siniša, odnosno Lav Siniša.

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića svet portal svet

Instagram

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića – Unuk će nositi dedino ime 

Podsećanja radi, slavni golgeter Siniša Mihajlović izgubio je borbu sa opakom bolešću 16. decembra 2022. godine a cela Srbija i Italija i dan-danas tuguje za najvećim šampionom fudbala. Tokom čitave borbe sa leukemijom njegova porodica stajala je tik uz njega a najveću ljubav i podršku, pored dece, dobijao je od supruge Arijane koja ga nije napustila nijednog trenutka.

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića svet portal svet

Rajko Ristić

Da je mogla da mu pokloni svoj život, rado bi to učinila, međutim sve što je u tim momentima mogla da mu daruje jeste svoje prisustvo kroz teške i agresivne terapije koje je prolazio. Da ga nasmejava, da ga voli i grli i što je najvažnije, bude deo njegovog srca i duše. I uspeli su. Miha je stojički odolevao ovoj odvratnoj pošasti a sve uz pomoć supruge koja mu je lakim potezima crtala osmeh na lice. Volela ga do poslednje udaha i ostavila pokolenjima najlepše uspomene na njega.

Uprkos svim nedaćama, porodica Mihajlović stala je na noge a dokaz za to je i trudna ćerka Siniše Mihajlovića koja će imenom deteta zauvek sačuvati uspomenu na dragog oca i deku.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram